Startup Factory

Еко фитнес „Атлетик Нейчър“

мар. 9, 2017 | Блог

УТФ „Атлетик Нейчър“ е учебно тренировъчна фирма. Основателите ѝ са ученици от 11 клас от ПГИУ „Елиас Канети“ – гр. Русе. Те основават фирмата с цел да научат повече за бизнеса, да приложат своите знания и умения на практика и да ги доразвият.

Предметът на дейност на фирмата е интеграция на иновативен еко фитнес.
Основателите се насочват към тази област, защото забелязахват, че техните съученици, приятели и по-възрастни хора са недоволни от фитнес залите в града. Смятат, че са много потискащи и се чувстват отегчени докато тренират.

Точно това мотивира екипът и ги подтиква да предложат нов, иновативен и полезен начин на трениране. Фирмата създава остъклен фитнес с голяма градина около него. По този начин „Атлетик Нейчър“ удовлетворява желанията на потребителите като им предлага уникалната възможност да тренират по-близо до природата!

Целта на компанията е да вдигне фитнеса на ново ниво – да създаде иновативeн и различен фитнес. Фитнес, който е слят с природата, с по-различен интериор и екстериор. Това не е само фитнес, а цяла сграда, предлагаща:
Етаж 1 – бар за здравословни хранителни продукти и добавки, съблекални, тоалетни
Етаж 2 и 3 – фитнес зала.

Еко Фитнес Центърът се захранва от соларен инвертор, който позволява получената електроенергия от Слънцето да бъде съхранена и използвана дори и през зимния период, когато слънчевите лъчи са недостатъчни. Електричество се добива и чрез фитнес уредите! Освен това, Атлетик Нейчър е първата фитнес страда, която е остъклена и включва градина. В градината са поставени допълнителни соларни панели. На първия етаж, освен съблекални и рецепция, се намира фреш барът за здравословни напитки, продукти и хранителни добавки.

„Атлетик Нейчър“ не е реална фирма, а симулира дейността на реален фитнес.

Уебсайт на компанията: http://athleticnature.weebly.com/

Facebook страница: https://www.facebook.com/athleticnature/

Instagram профил: https://www.instagram.com/athletic_nature/

 

Еко фитнес "Атлетик Нейчър"-4-3

2018

2017

2016

2015

Последни публикации