Startup Factory

Избрани са участниците в програма „Бърз Старт“

дек. 28, 2015 | Блог

Startup Factory избра проектите, които ще се включат в програмата „Бърз Старт“ и в рамките на два месеца ще имат за цел да доразвият своите продукти и да ги превърнат в реални прототипи с ясна концепция за пазарна реализация.

Екипите и техните идеи са следните:

1. Среда и платформа за инсталиране на приложения в облака.
Целта е масовите потребители да имат достъп до разнообразни приложения чрез всичките си устройства, по всяко време и на всяко място.

Лидер на екипа: Габриел Кънев.

2. Социална мрежа за хора, които се занимават с финансови инструменти.
Основното приложение на услугата е да спомага споделянето на идеи и опит на участниците в социалната мрежа при вземането на инвестиционни решения.

Лидер на екипа: Симеон Илиев.

3. Помощник и съветник за упражнения в домашни условия.
Мобилно приложение, което ще обедини списъци от упражнения с индивидуална програма, следене на личен прогрес, тракер на измината разстояние при бягане, световни класации за постигнати резултати.

Лидер на екипа: Диан Дончев.

4. Сайт за задаване, предаване и проверяване на домашни работи.
Учителите задават домашната работа. Учениците я пишат и я изпращат електронно чрез онлайн платформа. Прави се проверка за плагиатство. Учителят проверява работите и дава оценки.

Лидер на екипа: Калоян Мънев.

5. Stereoroom е проект, чрез който потребителите могат да слушат музика според настроението си или според жанра и емоцията на песента.

Лидер на екипа: Иван Димов.

6. Мултиплатформено фитнес приложение помагащо на хората да постигнат по-добри резултати чрез статистики и тренировъчна помощ.

Лидер на екипа: Александър Кондов.

2018

2017

2016

2015

Последни публикации