Startup Factory

ИТ Работилница в Startup Factory

мар. 31, 2016 | Блог

От Startup Factory имаме удоволствието да Ви поканим на целодневна и интензивна ИТ Работилница, която организираме съвместно с гост-лектори от Велико Търново.

Работилницата ще се проведе в един трак, като всички занятия ще бъдат представени заедно от лекторите по удобен и интересен начин. Няма да се наложи избиране измежду няколко на брой занятия.

Лекторите са Невен Боянов, Любомир Филипов и Орлин Димитров.

Акцентите в този уъркшоп са асемблиране и програмиране на микроконтролери, основни типове NoSQL, експерименти с роботи – включително връзка на робот с облачни услуги, най-новите неща и предимствата на PHP7 – всичко това с конкретни практически примери и работа в реални условия!

Участието е безплатно, но организаторите си запазват правото да одобрят участници след провеждане на интервю по телефона и проверка за нивото, уменията и необходимата екипировка. Изисква се заплащане на 20 лв. за комплекта микроконтролери, които ще се асемблират и програмират. Тази такса важи за участниците в направление микроконтролери.

Примерната програма по-долу е с цел представяне на основните теми и насоки за практическа работа. Възможно е паралелно провеждане на занятията. Лекторите и участниците заедно ще решат в каква последователност и по какъв начин ще се проведе работилницата.

Програмата е:

 

programa it rabotilnica

 

За участие, моля попълнете тази форма за регистрация.

Място на провеждане – Startup Factory. Начало – 10:00.

Връзка към събитието в нашия календар – ИТ работилница в Startup Factory.

Facebook страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/640865112720844/.

ИТ Работилницата ще се проведе на 9. април, а местата са ограничени.

 

2018

2017

2016

2015

Последни публикации