Startup Factory

Коуъркинг

Споделено работно място (Co-Working Space)

Startup Factory e споделено работно място и клуб по предприемачество в Русе. Коуъркингът е разположен в центъра на града в офис сграда на ул. „Цар Калоян“ №10 на 4 етаж с площ от 120 кв. м. Офисът разполага с три стаи, общо 20 бюра и достатъчно пространство за удобна работа. На разположение в помещението са диспенсер с минерална вода, кафе машина, бърз интернет (100Mb/s на човек), електричество за всяко работно място, отлично осветление, три тераси, изглед към река Дунав. Към офиса има индивидуален санитарен възел, който се ползва само от ползвателите на споделеното работно пространство Startup Factory.

В нашето споделено работно пространство ще намерите не само подходящи условия за работа, но и хора споделящи общи интереси и ценности. Startup Factory e център за развитие на ИТ общността и предприемаческата екосистема в град Русе и при нас ще намерите съдействие за развитие на Вашите проекти, достъп до ресурси, съмишленици и подходяща среда за развитие в областта на ИТ и предприемачеството. Свържете се с нас и ще се радваме да се запознаем.

Предлагаме безплатно тестване на коуъркинга за 1 ден.

Снимка на споделеното работно пространство
Снимка на споделеното работно пространство
Снимка на споделеното работно пространство
Снимка на споделеното работно пространство

 

Тарифите за ползване на място в споделеното работно пространство са:

Цени и планове

Работа в co-working помещение

Достъп 24/7.
Фиксирано работно място, подходящо за преносими и настолни компютри.
Удобен офис стол, собствен бюро и разположение по избор.

ден седмица месец
10 лв. 35 лв. 100 лв.

 

 

 

Наем на цялото помещение

Целият офис на Startup Factory може да се наеме за провеждане на фирмени или частни мероприятия. Помещението е с вместимост до 25 седящи места, а в зависимост от предпочитанията могат да се постигнат различни подредби в офис пространството.

 

За всички желаещи да наемат работно място или цялото офис пространство, моля свържете се с нас на info@startupfactory.bg

Адрес: гр. Русе, ул. „Цар Калоян“ 10, ет. 4