Startup Factory

Ментори

Иван Пепелов

Иван Пепелов е проектмениджър в концерн-системен интегратор, в областта на Identity & Access Management, както и Provisioning. Завършил е информатика в Технически Университет Дармщат. Има опит в ръководенето на големи проекти, анализ на изискванията на клиенти, както и като лице на екипа, комуникиращо клиенти,доставчици и други заинтересовани страни. Като ментор може да помага в организацията на проекта, комуникацията със заинтересованите страни, анализ на изискванията към проекта и начална архитектура.

Иван Белчев

Иван Белчев е от 5 години в Мюнхен, Германия и успешно развива своята дейност като уеб дизайнер. Завършва своето образование като инженер-дизайнер в Русенския университет, а по-късно като графичен дизайнер в Германия. В портфолиото му са клиентите Microsoft, Disney, Philips, BMW, Osram и др. От 2 години работи самостоятелно и реализира лични уеб проекти, които финансира чрез реклами в тях. Счита, че зад един успешен проект в интернет се крият добрата идея, голям брой посетители и правилно позициониране на рекламите в него. Като ментор в „Бърз Старт“ ще помага по въпросите за онлайн рекламите и генерирането на трафик на уеб проекти. Повече за него можете да намерите в личния му уебсайт www.ivanbelchev.com.

Галена Николова

Гал е икономист, маркетинг консултант и магистър по Устойчиво развитие и опазване на околна среда. Някои са работили с нея покрай един от най-успешните старт-ъпи на България – Уча.се, а други – частично, по конкретни свои кампании, търсейки свеж професионален поглед върху маркетинг развитието на продукта и организацията си. Тя е от първите професионалисти в страната, които работят върху това една организация да има устойчиво развитие (икономическо, екологично и социално), но и да съумее да го комуникира добре пред публиката си. Тя намира във всеки продукт/проект потенциал за социално въздействие и го развива. Управлява и собствен старт-ъп проект, в който експериментира с провокиращ бизнес модел за решаване на сериозен социален и пазарен недостиг. Като ментор би искала да допринесе стартиращи предприемачи и такива, изгубили музата си, да бъдат смели и креативни, да изградят мрежата си и да получат подкрепа.

Деян Михайлов

Деян Михайлов е докторант по теоретична и числена космология в Университета на Кеймбридж, и има бакалавърска степен от Оксфорд. Деян има дългогодишен опит в програмиране и уеб-дизайн, но в момента е ориентиран повече към програмиране на C++, Python и PHP. Имам опит и бих желал да дам напътствия за проекти свързани с on-line и мобилни приложения, както и проекти свързани с анализ на голямо количество данни.

Може да ни изпратите директно съобщение от тук

Sending