Startup Factory

Членове

Komfo е българо-датска софтуерна компания, която разработва иновативна платформа за управление на присъствието на корпоративни профили в социалните медии. Създадена е през 2008г. от български и датски съдружници.

Платформата Komfo е уеб базирана система за маркетинг в най-популярните социални медии – Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google+ и други. В скандинавските страни Комфо e пазарен лидер с над 450 клиенти, сред които: Microsoft, Ikea, HTC, Siemens, Telenor, Sony PlayStation, Sony Music, Lidl, HBO, Audi, Kia, McDonald’s, EA Games, Samsung и много други.

Офисите на компанията, в които работят над 65 специалисти, се намират в София и Копенхаген. В българския офис е базирана разработката на софтуер. ИТ специалистите са разпределени в няколко екипа – Platform, Ads, Operations, Analytics & Integrations – в които работят софтуерни разработчици, специалисти по качеството, front-end разработчици, UI/UX дизайнери, системни администратори, DevOps инженери, специалисти по социалните медии, project manager-и и други. В Дания са съсредоточени продажбите и маркетинг дейностите – там се осъществява комуникацията с клиенти и партньори, както и ежегодния Komfo Summit с фокус върху развитието на социалните медии.

 

Технологии, инструменти и методологии

Голяма част от кода за най-важните системи и интерфейси в Komfo е написан на PHP, но компанията е в процес на миграция към Java. Основна база данни е MongoDB, подпомагана от MySQL, Elasticsearch и Redis. Относно технологиите от клиентска страна, разработва се богат UI интерфейс, базиран на Angular.js, WebSockets, jQuery, Underscore.js и Sass. Разработват се иновативни дата аналитикс на Hbase и Hadoop. За мобилната версия се ползва PhoneGap и се проучват решения за разработване на приложения за Android и iOS. В Komfo се работи със съвременни методологии за разработка на софтуер – Scrum.

 

Социалните мрежи – в основата на Комфо

Обичаме социалните мрежи и вярваме, че те фундаментално промениха начина, по който комуникираме един с друг. Отдадени сме на това да създадем дълготрайна стойност за клиентите и партньорите ни, като им предоставяме предимство в работата им със социалните мрежи и предизвикателствата, които те поставят.

От самото си начало, Комфо се фокусира върху възможностите, които Facebook предоставя за бизнесите и поради тази причина е първата скандинавска компания, обявена за Facebook Preferred Developer Consultant (в момента Facebook Marketing Partner) в началото на 2010 г.

СуперХостинг.БГ е най-бързо развиващата се и най-голяма хостинг компания в България. Високото качество на техните услуги, адекватното клиентско обслужване и денонощната техническа поддръжка ги правят най-предпочитания хостинг партньор в България.
Портфолиото им включва пълната гама хостинг услуги:

В Wеbеrеѕt, дизайнери и психолози работят заедно зa постигане нa мaĸcимaлнo въздействие върху посетителите и повлияват тяхното поведение в полза нa сайтовете които разработваме.
Bceĸи eдин caйт, зaвъpшeн oт нaшeтo yeб дизaйн cтyдиo в Pyce, e opиeнтиpaн цeлeнacoчeнo ĸъм пocтигaнe нa жeлaния ĸpaeн peзyлтaт. Изгoтвямe cтpoгo индивидyaлни Интepнeт peшeния зa вceĸи eдин ĸлиeнт.
Haшитe цeни ca дocтъпни и cъoбpaзeни c ĸoнĸpeтнaтa cитyaция и пpoeĸт, a ĸaчecтвoтo нa ycлyгитe e винaги бeзĸoмпpoмиcнo. Hиe дъpжим нa eфeĸтивнocттa нa вceĸи eдин ĸpaeн пpoдyĸт, ĸaтo пpeдлaгaмe дoпълнитeлнa пoддpъжĸa и oбнoвявaнe cпopeд жeлaниятa нa ĸлиeнтa.
В Weberest изпълняваме вашите интернет желания, ето защо вие трябва да се свържете с нас сега за безплатна консултация.
Екипът ни е в процес на постоянно обучение. Тъй като интернет технологиите са изключително динамични, за нас е важно да се в крак с последните тенденции както в техническата разработка, така и в маркетинг аспекта при изработката на един сайт или онлайн магазин.