Startup Factory

DEV.BG създава пространство за IT хората в България

май 27, 2016 | Блог

Във времена на технологично развитие, IT сферата претърпява промени всеки ден. Информацията е много и е трудно за хората в областта да намират това, което им е необходимо. Затова DEV.BG създава място, в което да събере IT общност от хора, които имат желание да учат, да се развиват и да стават все по-добри в това, което правят.

 
Целта на DEV.BG е да обедини начинаещи в областта на IT средите и професионалисти с богат опит, които могат да обменят информация за иновациите и актуалните тенденции, както и да си помагат взаимно при възникнали проблеми.

 
Forum.dev.bg е платформа, чиято основна цел е да обедини хората в IT средите и да им предостави възможност да задават своите въпроси и да отговарят на вече съществуващи такива. Освен това, начинаещи специалисти могат да срещнат професионалисти, които да им бъдат полезни в процеса на развитие. Също така, пофесионалисти могат да общуват с други като тях и да обсъждат иновации в работата и да си сътрудничат. По този начин се създава една активна общност, която колективно подобрява бранша.

 

 

DEV.BG е място, на което всеки с желание да учи, може да намери курс, който да подобри максимално уменията му.

Чрез тази платформа се предоставя възможност за връзка с най-изтъкнатите компании, предлагащи курсове и ентусиасти, които търсят перфектното за тях обучение.

 
Освен това, на DEV.BG можете да откриете и интересно събитие, от което да станете част. В секцията със IT събития са събрани всички малки и големи IT събития на територията на страната и онлайн срещи и семнари от цял свят. Това е възможност да срещнете различни хора с интереси като вашите и да извлечете много ползи от разговори с най-добрите в сферата на информационните технологии.

 
Една от бъдещите цели на DEV.BG е да създаде портал с информация за водещите IT компании на територията на България. Това ще бъде от полза както за специалисти в областта, които искат да погледнат по-детайлно на развитието на IT сектора, така и за начинаещите, които тепърва ще получат информация какво да очакват от работата си.

 
DEV.BG обединява всички с интерес към информационните технологии – от ентусиасти, които имат желание да учат, през специалисти и професионалисти, чак до IT компании, работодатели и лектори, като по този начин създаваме една голяма общност, която развива IT сектора и затвърждава позицията на страната ни на световния пазар.

2018

2017

2016

2015

Последни публикации