Startup Factory

Startup Factory организира курс – запознаване с езиците HTML и CSS

сеп. 30, 2015 | Блог

Startup Factory организира курс „Запознаване с езиците HTML и CSS“. Целта на обучението е представяне на основите на най-популярният маркиращ език с приложение в уеб разработките и прилежащият към него също най-популярен и употребяван описателен език CSS.

Курсът е предназначен за хора без опит в тази сфера или с минимален такъв, като има изисквания от участниците в обучението. Тези изисквания са две. Първо – по време на самият курс всеки трябва да е наясно, че се изисква допълнителна работа вкъщи, за да има резултати от обучението. Второ – необходимо е участниците да имат нагласата и желанието да продължат с ученето и след курса (като могат да разчитат, че ще бъдат консултирани как да се случи това)Освен предвиденият за усвояване материал ще има и разработка на собствен проект – като стимул за прилагане и проверка на усвоените знания.

Това е курс, който няма да научи участниците на всичко за фронтенд разработката, но ще даде необходимите насоки за развиване на тези умения. Наученото в рамките на курса е основа за придобиване на увереност относно пътя и начините за последваща работа и усъвършенстване в областта на уеб разработката. Startup Factory поставя само началото на този път. Ако желаете това би могло да бъде вашето начало.

Запишете се на този курс, за да можем да тръгнем заедно в това пътешествие.

Водещ: Ивайло Шолеков

sholekov.com

Вече повече от 5 години се занимавам само с уеб дизайн и уеб разработки. Известно време прекарах в една агенция в Русе занимаваща се с въпросните дейности, но основно съм работил на свободна практика и по собствени проекти. Желанието ми преди всичко е да помагам на хора имащи за цел да развиват потенциала си и желание да се развиват в уеб разработването.

Тип на обучение обърната класна стая.

Продължителност:  8 събирания по 2 учебни часа всяко. Обща продължителност 16 учебни часа.

 

Планът подлежи на корекции

Курсът е на цена 30 лева.
За ученици и студенти 15 лева

 

Формата за регистрация за курса е достъпна от ТОЗИ ЛИНК.

 

Обученията ще се провежда в офиса на Startup Factory в Роял Сити Център, на ул. Александровска 26, Ет. 4, Офис 9.

 

Курсовете ще се организират след работно време – начало 18:15 часа, като ще има осигурени работни места и условия за обучение за всеки курсист – бюро, стол, електричество, интернет и мултимедия.

 

Необходимо е всеки от участниците в тренингите да използва собствен преносим компютър, но има възможност за ползване и на техника на Startup Factory.

 

2018

2017

2016

2015

Последни публикации