Startup Factory

Startup Weekend Varna 2015

май 26, 2015 | Блог

Mеждународен формат на Google Foundation даващ възможност да трансформирате Вашите  идеи в рамките на  54 часа. Провеждан над 1500 пъти в над 100 страни от целия свят.  Ентусиасти от различни специалности като програмиране, маркетинг,  медицина, дизайн и други, формират екипи помежду си, споделят идеи и изработват продукти. Крайната цел е стартирането на нов бизнес, a кулминацията на уикендът е финалната оценка на екипите, която се присъжда от жури от професионалисти, инвеститори и бизнес ангели.

През 2015 година Startup Weekend Varna работи в сътрудничество с всички университети на територията на града като наша мисия е да развием  предприемаческата екосистема на локално и национално ниво .

Мартин Стоянов – Момчето победител от първият Startup Weekend Varna замина  за Силициевата долина, за да реализира своята мечта. Ако искате да се поставите в обувките на един предприемач, регистрирайте се сега за най-добрия уикенд на живота си!

Startup Weekend Varna  ще се проведе от 5-7 Юни в Технически университет Варна (Новия учебен корпус) на  ул. Студентска 1.  Билети може да намерите на адрес: http://goo.gl/NCSDoy. Може да посетите и  нашата Facebook страница: https://www.facebook.com/StartupWeekendVarna/

или да изпратите запитване на e-mail: startupweekendvarna@gmail.com

Eкипът организатори с удоволствие ще отговори на всички Ваши въпроси!

2018

2017

2016

2015

Последни публикации