fbpx
Share

Startup Factory организира гейминг турнир за настолни игри – „Бизнесът в игрите и игрите в бизнеса“. Освен чисто забавление събитието е насочено и към развитие на предприемачески и мениджърски умения, които са необходими в реалния бизнес.

В ежедневието си вземаме куп малки решения, но когато ни се наложи да решим за нещо важно, то често ни хваща неподготвени. Настолните игри са лесно решение ако искате безнаказано и по забавен начин да натрупате опит с бързи преценки на ситуации, оценяване на риска и отношенията между хората. Научете се да правите грешки в игрите, за да вземате по-добри решения в истинския живот. Разберете как мислят колегите и приятелите ви и разчупете леда помежду си като се забавлявате заедно с настолни игри!

Ivelin Belchev ще ви разкаже накратко за ползите от настолните игри, а след това ще можете бързо да разучите и играете няколко от най-известните игри, да се забавлявате и да се запознаете с интересни хора!

Участието е възможно само с вземане на безплатна покана от страницата на събитието в Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/17583063416