fbpx
Share

Startup Factory открива нова поредица тематични събития с името „Biz Factory„, които представят успешни истории на бизнес начинания и развиват умения за стартиране и управление на компании. Целта е даване на примери за продукти с пазарна реализация и генериращи приходи, както и доказани бизнес модели и източници на монетизация.

Biz Factory стартира с презентация и дискусия на тема:

Как се намират клиенти в Германия

Германия има дефицит на специалисти в сферата на ИТ. Разберете как да откриете клиенти и да създадете полезни контакти с немския бизнес.

Лектор е Иван Белчев, който от 5 години е в Мюнхен и успешно развива своята дейност като уеб дизайнер. В портфолиото му са клиентите Microsoft, Disney, Philips, BMW, Osram и др. Той ще разкрие своята история и възможностите за работа от България с чужбина. След презентация му ще можете лично да му зададете конкретни въпроси.

Елате на 3 септември в Startup Factory и разберете как да спечелите клиенти от Германия чрез личния опит на Иван Белчев. Целевата група са уеб дизайнери, програмисти, графични дизайнери и хора с подобни професии, владеещи английски и/или немски език.

Дата: 3 септември – четвъртък.

Място: Startup Factory, Роял Сити Център, ет. 4, офис 9.

Начален час: 17:30.

Входна такса: 5 лв. (заплаща се на място преди стартиране на събитието).

Брой свободни места: 22.