fbpx
Share

Startup Factory организира еднодневен уъркшоп за хора с дигитални професии, които търсят възможности да увеличат доходите си, да подобрят финансовото си планиране и да вземат адекватни решения за увеличение на своето благосъстояние. След семинара участниците ще разполагат с инструменти и методи, които могат да бъдат приложени веднага и са насочени към краткосрочни резултати.

ПРОГРАМА

Лекция 1: Какви са видове бизнес модели за един фрийленсър и как да изберем успешния за нас:

– Основни бизнес модели и техните особености;

– Защо финасовите решения са житейски решения;

– Предпоставки за успех.

Лекция 2: Професионалния живот на един фрийленсър – етапи, фази и реалности:

– Колко реално изкарва един фрийленсър;

– Как да увеличим доходите си;

– Кога разбираме, че изкарваме достатъчно.

Лекция 3: Как наистина да забогатеем като фрийленсър:

– Какво означават понятията „лични финанси“, „личен фонд“ и „продуктивност“ и защо са важни;

– Каква е функцията на спестяванията в живота;

– Личното финансово планиране и защо то е задължителна част от нашият професионален живот като фрийленсъри.

ЗА ЛЕКТОРА

Angel Todoroff е експерт по социална комуникация и дългогодишен консултант на различни международни и български бизнеси във връзка с развитието им в социалните мрежи като Harley-Davidson, MINI Cooper, Wienerberger, Еконт, Volvo Trucks, Fresh Bar и много други. Основател е на дигитална агенция „Онесто“, в която създава изцяло нови, виртуално базирани процеси на работа в графичния дизайн, социалните мрежи и копирайтинга, позволяващи многократно увеличаване на продуктивноста при запазване на качеството. Участвал е като консултант в успешното развитие на над 100 малки и средни български бизнеса, включително фрийленс-кариери.

Ангел е автор на книгата „Фейсбук щастие“, в която дава практически методи как всеки човек да използва социалните мрежи така, че да бъде по-щастлив в живота. Вярва, че най-важните качества в живота на един човек са да бъде смел и да се научи да споделя. Мечтае да създаде социална мрежа, която да помага на хората да постигат финансова независимост.

Понастоящем е изпълнителен директор на дигитална агенция „Онесто“ и финансов консултант за лични финанси към финансово-застрахователен брокер „Тогедър“.

Такса за участие: 40 лв.

Регистрация за участие можете да направите от тук: https://goo.gl/forms/LWtW74E9UXeV3GPN2