fbpx

Startup Factory обявява ранно записване за хакатона
CODE4TECH 2.0 – Русе 2017

Запознай се с ентусиасти като теб и научи как да създадеш ИТ продукт бързо

Кога и къде?

7 и 8 октомври 2017 в Русенски Университет „Ангел Кънчев“ (виж на картата)

Темата на състезанието:

„ИТ решения за бизнеса и хората“

Цел и критерии на състезанието:

Разработка на прототипи на софтуерни продукти, които да бъдат използвани от местни компании или граждани. Няма ограничение за използваните програмни езици, софтуерни платформи и технологии при разработката на прототипите. Основните критерии за оценка на проектите са работеща функционалност, качество на програмния код, практическа приложимост, потенциал за доразвиване и превръщане в пазарен продукт.

Подобри живота на хората и бизнеса

Най-големите компании днес са започнали своето пътешествие с гараж, двама ентусиасти и много работа. Тяхната цел е била да подобрят живота на много хора, и енетуално целият свят. Целенасочени в това да носят стойност на човечеството и ясна идея какво искат да постигнат, те намират начин и правилните хора.

Включвайки се в  CODE4TECH вие имате уникалната възможност да намерите правилните хора, с който да промените света.Предприемете първата крачка днес, и може би вие ще сте част от създателите на новия свят.

Награда?

Специални стимули са предвидени за ученици, а общият награден фонд надхвърля 2 000 лв. Също ще имате възможност да се запознаете с екипа ни, да изградите важни връзки с хора които да са ви полезни в развитието на идеята Вашата идея. Не на последно място ще развиете уменията както в техническа насока, така и в менажиране на времето и работа в екип. В началото на месец септември ще бъдат обявени допълнителни детайли и програма.