На 25 април екипът на ПРОМЯНАТА организира информационен ден в Русе. В рамките на събитието ще можете да научите повече за конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА и да зададете въпросите си относно процеса по кандидатстване и критериите за оценка.

Програма:
14:00 – 14:30 – Представяне на конкурса ПРОМЯНАТА
14:30 – 15:00 – Въпроси и отговори

Всички кандидати, които искат да обсъдят въпросите си за конкурса, критериите и процедурата по кандидатстване индивидуално, могат да ги зададат на Христина Попова от екипа на ПРОМЯНАТА до един час след събитието и да получат кратка консултация.

За трета поредна година Нова Броудкастинг Груп и фондация Промяната (част от мрежата на международната фондация Reach for Change) търсят човека, който е намерил иновативно решение и притежава предприемачески дух и силна мотивация да постигне ПРОМЯНАТА в живота на възможно най-много деца.

В конкурса могат да участват физически лица и организации с нестопанска цел. Конкурсът е отворен за кандидатстване от 4 април до 20 май 2016 г.

Един абсолютен победител и двама финалисти в конкурса ще спечелят място в Инкубатора на ПРОМЯНАТА за една година. Победителят ще получи безвъзмездно финансиране в размер на 30 000 лв., а всеки от двамата финалисти – по 15 000 лв.

Можете да намерите допълнителна информация и да кандидатствате на http://novatv.bg/gamechangers

Текуща информация, включително за предстоящите информационни дни за конкурса в София и други градове може да намерите на Facebook страницата на конкурса: https://www.facebook.com/promyanata.bg