fbpx
Share

ABLE и Startup Factory организират предприемачески workshop като част от световното предприемаческо състезание- Get in The Ring.

На 03.09.2015 (събота) от 13:00 в офиса на Startup Factory в Роял Сити Център, ет. 4, офис 9 ще се проведе workshop посветен на предприемачеството с цел да помогне на младите професионалисти и на ученици и студенти да се запознаят с основните концепции в предприемачеството. Чрез няколко панела, които проследяват основните етапи на стартирането на собствена бизнес идея, участниците ще имат възможност да разработят собствен бизнес план с помощта на опитните ни лектори. Workshop-ът съвпада и с отвореният прозорец за кандидатстване за националния финал на световното предприемаческо състезание – Get In The Ring.

Крайният срок за кандидатстване е 17.10.2015, а самият финал – на 17.11.2015, след което победителят ще има уникалната възможност да се състезава с бизнес идеи от цял свят борейки се за инвестиция до 1 000 000 евро.

 

ABLE

Асоциацията на българските лидери и предприемачи е НПО, което развива проекти в сферите на предприемачеството, лидерството и образованието. Ние популяризираме предприемачеството като метод за подобряване на обществената, икономическата и социална среда в България. В последните 3 години имаме успешно стартирали над 10 проекта, като влиянието ни се разпростира по места в страната, както и в Централна и Източна Европа. Членовете ни са над 200, а посланията и проектите ни достигат до над 100 000 души.

GITR – Get In The Ring

Един от основните ни предприемачески проекти тази година, на които ABLE е горд организатор, е Get in the Ring Източна Европа. Get in the Ring e световноизвестна инициатива, която позволява на най-успешните и пробивни бизнес концепции от повече от 65 страни в 6 континента, да се съревновават помежду си борейки се за инвестиция до 1 000 000 евро.

Международната инвестиционна битка се провежда в три нива:

– Национален финал, организиран от ABLE, на 17.11.2015 в София, който се очаква да събере повече от 200 гости и участници.

– Регионални събития, провеждащи се в 8 различни части на света. Финалът в Източна Европа ще се проведе в София през януари 2016г. и отново ABLE e главен организатор.

– Международен финал в Ротердам, който ще се състои през февруари 2016 г.

 

Участието в семинара е безплатно и е възможно след регистрация ТУК. Събитието е подходящо за ученици, студенти и млади хора с интереси в областта на предприемачеството.