fbpx

Мащабната инициатива EDIT on the ROAD в Русе

Тримесечното турне провеждащо се в седем града на България ще се проведе и в Русе, където ще срещне стартиращи дигитални компании с традиционния бизнес. Събитието се организира съвместно от Стартъп Фактори и EDIT.bg.

Изоставане дигитализирането на конвенционалният бизнес в страната ни, поражда нуждата от среща на тези общности. Изграждането на връзка между дигиталните компании и традиционните бизнеси и това да започнат да работят заедно и устойчиво е основният приоритет на турнето. Съществена роля за постигане на тези връзки са дигиталните инструменти. На събитието ще има представители на Гугъл – водеща компания на световният пазар предоставяща такива инструменти.

Като че ли дигиталните предприемачи живеят в свой свят, а традиционният бизнес,– в друг.

– Саша Безуханова

Какво ще се случи на EDIT on the ROAD – Русе?

Георги Къдрев ще представи придприемачески дух зародил се в Русе и успеха на бизнес развил се на регионално и глобално ниво. Участниците в събитието ще имат възможност да се запознаят със дигитални инструменти в подкрепа на бизнеса. В следобедната сесия ще се навлезе в конкретики за това как дигиталните предприемачи и стартъпи и представителите на традиционния бизнес могат да си партнират в развитието на една модерна икономика в града и региона.

Още по време на събитието ще се проведе проучване за тенденциите на регионално ниво за икономическо развитие в Русе и региона. Резултатите заедно с проучването на дигиталните стартъпи ще бъдат представени на конференция на 23 ноември, която ще е заключителното събитие на EDIT on the ROAD в София.

*Събитието е безплатно, но местата са лимитирани. Регистрирай се тук.

Неделя в 9:30, 29 октомври 2017 в Русенски университет „Ангел Кънчев“ – виж събитието във Фейсбук.

Сподели с приятели