fbpx
Предприемаческа компетентност

БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ ПО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО с ваучер

Възползвайте се от актуалната възможност по програма „Развитие на човешките ресурси“ 2021 – 2027 г. на Агенцията по заетостта.

Придобийте безплатно предприемачески умения и получете Сертификат.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Какво да очаквате от обучението?

Ще разберете как да напишете бизнес план, какви са възможностите за финансиране на начинанията ви, как да организирате екипа и дейностите си, за да стартирате успешно идеята си. 

Бонус: множество видео ресурси и полезни материали за самостоятелно изучаване.

Кой може да заяви безплатен ваучер?

От обучението могат да се възползват всички възрастни лица (над 16 г.) до 65 години, които са за заети на трудов договор, самонаети или заети по служебно правоотношение.

Как ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в дистанционна форма на обучение по предварително уточнен график с участниците.

Каква е продължителността?

Обучението е с продължителност от 30 учебни часа и ще се проведе в рамките на 10 дни по 3 часа извън работно време по предварително обявен график.

Начало: края на юни, 2024 г.

Как да се запиша?

Стъпка 1. Последвайте линка в сайта на Агенцията по заетостта https://serviceseprocess.az.government.bg/service/5aedf067-45f5-4a56-9fe7-ca42f9084cc8/description и попълнете заявлението, като отбележите Проект „Квалификация, умения и кариерно развитие на заети лица“

ВАЖНО: При попълване на заявлението в секция „Избор на обучение“, посочете Kлючови компетентности :

Kлючова компетентност 👉 Предприемаческа компетентност;

Форма на обучение 👉 Дистанционно обучение;

Доставчик на обучение 👉 СТАРТЪП ФЕКТЪРИ

Стъпка 2: След одобрение на заявлението от Агенция по заетостта, системата ще генерира електронен ваучер, който ще бъде автоматично изпратен на посочената от вас електронна поща.

Стъпка 3. След като получим от Агенция по заетостта вашия електронен ваучер, ще се свържем с вас за уточняване подробностите по предстоящото обучение.

ВАЖНО: Ако имате затруднения да попълните Заявлението, обадете ни се на телефон 0888 79 66 73 и ние ще ви съдействаме.

Обученията ще се провеждат в малки групи до максимум 20 човека.

В края на обучението, участниците се явяват на заключителен изпит, който се провежда по електронен път. При успешно положен изпит се получава Сертификат за Предприемаческа компетентност.

ВАЖНО: Ако имате затруднения да попълните Заявлението, обадете ни се на телефон 0888 79 66 73 и ние ще ви съдействаме.

Обучение по предприемачество с ваучер

СТАРТЪП ФЕКТЪРИ е одобрен от Агенцията по заетостта доставчик на обучения.

Избирайки Startup Factory получавате:

Удобно обучение в дистанционна форма.

Предварително съгласуван с вас график на обучение извън работно време.

Топ лектори с практически опит в предприемачеството.

Отлична организация на обучението и на всяко едно занятие.

Примери от бизнес практиката.

Над 9 години опит в организирането на висококачествени обучения.

Отзиви от участници в минали обучения по предприемачество

Бранимир Стефанов

Отличен подбор на лекторите и организация на програмата! Полезни и ценни лекции, даващи стойност! Очаквам с нетърпение следващите събития на Startup factory!

Кристина Димитрова

Саня Циркова

Със Startup Factory думите „обучение“, „лекция“ и „семинар“ не се асоциират с остарели методи за поднасяне на информация – тук наистина става дума за развиване на съвременни умения, които са предоставени по един модерен начин. Благодаря Ви много за усиления труд!

Мария Маринова

Винаги е добре да се учиш от знаещите и можещите.

Таня Иванова

Искам да благодаря за прекрасния и съдържателен курс, който организирахте. Всичко беше супер, от организацията, до нещата които се представиха и обсъждаха. Пожелавам ви и занапред успех във всяко начинание 🙂

Доброслава Стоилова

Благодаря за възможността да се включа в онлайн обучението по предприемачество в периода 1-4 август! Макар, че нямах възможност да участвам във всички сесии, ми беше изключително приятно да участвам и да получа толкова полезна информация в областта на start-up.

Ирина Димитрова

Доволна съм от обучението и от информацията, която получих. Организацията е безупречна, а лекторът обяснява компетентно и разбираемо и се старае да е максимално полезен за всеки. Радвам се, че открих Startup Factory и обученията, които предлагат, намирам ги за изключително полезни за всеки, който иска да повиши дигиталната си култура.

Марияна

Изключително съм удовлетворена от обучението по Предприемачество – отлична организация и професионални съвети и напътствия.

Николай Атанасов

Поздравявам ви, както и лектора и целия ви екип за идеята и организацията на Онлайн курса по Предприемачество!

Мария Джунлиева

Курсът, както и предоставените материали, бяха много полезни за мен!Продължавайте да бъдете така позитивни, да се развивате и да показвате красотата, а и не само, на предприемаческия свят, на тези, които все още не са се сблъскали с него или имат нужда някой да им помогне, за да го преоткрият!

Звездица Георгиева

Много ви благодаря, времето с вас беше много ценно за мен – даде ми нова насока на мисълта! Наистина моите планове са свързани с градинарството и не са високотехнологични, но промяната в начина на преценка на ситуацията, поглеждането отстрани и планирането в перспектива, са неща, които съм сигурна, че ми помогнат и в моята сфера!

Зиба Чакърян

Всичко казано и показано е невероятно полезно, поднесено синтезирано и с препратки към допълнителни материали, в случай че искам(е) да прочетем/научим повече.

Деница Пейчева

Искрено благодарим за възможността да участваме в проведеният онлайн курс на обучение по предприемачество за жени. Натрупахме познания в областта на предприемачеството, но също така и ценни съвети, относно това как на практика да приложим идеите си. Дадохте ни изключително важни насоки и съвети за това как да изготвим и структурираме финансово планиране в съответствие с нашите цели и темп на ратеж.

Благодарим за всяка една проведена среща и всяка отделена от вашето време минута за нас. Благодарение на тези срещи придобихме увереност, но и решителност да следваме съветът на Емо, че всяко действие дори минимално или грешно е по-добре от бездействие. 

Христо Генов

Бих искал да Ви благодаря за добре организираното обучение по Предприемачество, както и за вложените от Вас усилия и ентусиазъм.

Живка

Продължавайте със същия дух и ентусиазъм да предавате нататък знания, умения и опит. В днешно време са малко хората, като вас, които са готови да предадат всичко научено, безкористно!

Илияна Илиева

Курсът ми беше много полезен и определено ме предизвика да изляза извън зоната си на комфорт.

ОРГАНИЗАТОРИ:

Startup Factory logo

Startup Factory e сдружение с нестопанска цел, което работи от 2015 година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в България. През 2022 г. организацията създаде платформа с видео обучения, записи от уебинари и много безплатни ресурси в помощ на всеки, който желае да повишава квалификацията си самостоятелно откъдето и когато пожелае.

Обучението стартира в края на юни 2024 г. 

ВАЖНО: Ако имате въпроси, обадете ни се на 0888 79 66 73 и ние с радост ще ви съдействаме.

EU logo
EU logo