fbpx

БЛОКЧЕЙН е една относително млада и тепърва еволюираща технология, в която ние от Startup Factory вярваме.

Съществуват формирани стереотипи, че блокчейн се използва основно за криптовалути или спекулативни сделки.

Но всъщност тази технология ще е в основата на огромна трансформация – децентрализиран и програмируем интернет, в който хората да имат контрол и собственост върху своите данни.

Блокчейн ще позволи синхронизацията на данни в глобален план, ще има важна роля в управлението на новите класове дигитални активи и ще гарантира прозрачност и проследяемост при управление на процеси с повече участници.

Горди сме да заявим, че започнахме да работим с блокчейн стартъпи още от 2016.

Причината, поради която смятаме, че децентрализираните технологии ще трансформират из основи бизнес процесите, е прозрачността и страхотните хора, които се опитват да направят света по-добър чрез блокчейн. 

Заинтересован ли си да се възползваш от предстоящите промени?

Свържи се с нас

Бъдещето е на децентрализирания интернет, където потребителят е в центъра, контролира данните си, печели от своето съдържание и има собствена дигитална суверенна идентичност, с която влиза в различни платформи.

Блокчейн ще позволи това да се случи.

Приложение на блокчейн в бизнеса

Приложение на блокчейн в бизнеса

Има ли приложение на блокчейн в бизнеса? Да! И то гарантира прозрачност и проследяемост при управление на процеси с повече участници. Всъщност тази технология ще е в основата на огромна трансформация

повече информация