fbpx

Виртуален асистент

Startup Factory предлага услугата виртуален асистент на собственици на бизнес, които имат нужда от административни услуги и търсят най-изгодния за тях вариант.

Виртуалният асистент е професионалист с необходимата квалификация и опит, който от разстояние (онлайн) изпълнява различни административни задачи.

Той има свой офис и необходимото оборудване, като се ангажира да работи по проект или задачи, които се възлагат дистанционно.

Защо да ползвате виртуален асистент, вместо да назначите служител:

 • Отпадат разходите за осигуровки, болнични и отпуски, както и обработката на документация, свързана с това;
 • Не е необходимо работно място и офис техника – компютър, телефон – виртуалният асистент използва свои;
 • Работи се с професионалист, с индивидуален подход и отлично качество на изпълнение на задачите;
 • Услугата се използа само при нужда, което позволява оптимизиране на бюджета.

Примерни услуги:

 • Обслужване на клиенти по имейл, изготвяне на оферти, преговори и подготвяне на договори
 • Комуникация с доставчици, партньори, държавни институции и банки
 • Пазарен анализ и проучвания, изготвяне на справки, таблици и презентации
 • Поддържане на страница във Фейсбук – създаване на профил, съдържание, реклами
 • Изготвяне на документи, проекти и тръжна документация
 • Поддържане и актуализиране на WordPress сайт, създаване на съдържание, блог постове
 • Организиране на събития, срещи, пътувания
 • Обработка на счетоводни документи, фактуриране, подаване на месечни декларации, банкиране и подреждане на архив.
 • ТРЗ дейности и организиране обучения на персонала
 • Нуждаете се от друга услуга? Попитайте ни за нея: info@startupfactory.bg

 

 – – – – – – – – – – – – – 

Startup Factory функционира като център за развитие на ИТ общността и предприемаческата екосистема в град Русе и страната.

Ние можем да ви предложим съдействие за развитие на вашите проекти, помощ при развитие на дигиталния ви маркетинг, достъп до ресурси и материали, съмишленици и подходяща среда за развитие на вашите услуги и продукти.

Свържете се с нас и ще се радваме да се запознаем и да ви помогнем.

Пишете ни: info@startupfactory.bg

Потърсете ни за оферта

ВЕЧЕ 9 ГОДИНИ РАЗВИВАМЕ ВАШИТЕ УМЕНИЯ. ЗАЕДНО ГРАДИМ ПОДКРЕПЯЩА ОБЩНОСТ

През изминалите години успяхме да помогнем на: стотици младежи от Русе да направят първите си стъпки в различни дигитални науки; десетки служители, фрийлансъри и стартиращи предприемачи от цялата страна да развият своите цифрови и бизнес умения; граждански активни хора от Русе да регистрират своите НПО организации, за да формализират борбата си за смислени каузи.

ПРОВЕДЕНИ курсове и ОБУЧЕНИЯ

УЧАСТНИЦИ В СЪБИТИЯ и хакатони

РАЗРАБОТЕНИ прототипи и ПРОЕКТи

СТАНИ И ТИ ЧАСТ ОТ ОБЩНОСТТА НА STARTUP FACTORY

ОТЗИВИ ОТ УЧАСТНИЦИ В ОБУЧЕНИЯТА И ПРИЯТЕЛИ НА STARTUP FACTORY

⭐⭐⭐⭐⭐

Изключително полезно обучение, чиято стойност многократно надвиши неговата цена. Обучението премина при много дружелюбна атмосфера и много приятни емоции. Информацията беше поднесена професионално.

⭐⭐⭐⭐⭐

Всичко беше повече от отлично, научих много, беше ми интересно да слушам и другите участници в курса от тях също научих много! Позитивизма на Лео ме зареди! Просто чудесна организация!! Супер сте!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Благодаря на екипа на Startup Factory за възможността да участвам в обучението. Много професионално, добре организирано и систематизирано. Беше изключително полезно и ще се радвам, ако има възможност да надградим знанията и уменията в следващо обучение по темата.

⭐⭐⭐⭐⭐

Изключително доволна съм от обучението „Дизайн на визуални материали за начинаещи“ с преподавател Боян Петков. Курсът беше организиран отлично, а материалът – поднесен по много достъпен, методичен и умел начин с фокус върху практичното му приложение, без да липсва необходимата доза теория. Личното отношение и обратната връзка от страна на преподавателя към всеки един от участниците бяха безценни и именно това за мен отличи курса на Startup Factory от всички останали на пазара.

⭐⭐⭐⭐⭐

Обучението беше на професионално ниво, с позитивни и положително настроени хора. Придобих повече познания и опресних старите си такива. Благодаря ви!

⭐⭐⭐⭐⭐

Доволна съм от обучението и от информацията, която получих. Организацията е безупречна, а лекторът обяснява компетентно и разбираемо и се старае да е максимално полезен за всеки. Радвам се, че открих Startup Factory и обученията, които предлагат, намирам ги за изключително полезни за всеки, който иска да повиши дигиталната си култура.

⭐⭐⭐⭐⭐

Курсът Основи на електронната търговия беше много интересен и полезен за мен. Научих неща, които със сигурност ще са ми полезни в работата и ще ми помогнат да разширя и доразвия бизнеса, с който се занимавам.

⭐⭐⭐⭐⭐

Курсът Основи на електронната търговия е много добре структуриран. Лекторът е с отлични познания и откроява много дребни детайли. Предава ги с много примери, споделяне на личен опит и нагледното показване на нещата.

⭐⭐⭐⭐⭐

Както всички щастливи семейства си приличат, така и всички добри обучения си приличат – лекторът Никола Илчев е компетентен и откровен, с много пракчитески опит, който желае щедро да сподели.

⭐⭐⭐⭐⭐

Изключително съм удовлетворена от обучението по Предприемачество – отлична организация и професионални съвети и напътствия.

⭐⭐⭐⭐⭐

В курса по дизайн бях впечатлена от изготвените презентации и личния опит на водещия на курса, неговият опит и примери. Самите практически задачи бяха прегледани от него и той имаше предложения за подобрение на практическото домашно, което ме мотивираше да направя повече проекти за оценка. По време на практиката лектора даде добри основни уроци и помагаше на всеки, който имаше нужда от допълнително внимание.

⭐⭐⭐⭐⭐

Искрено благодаря на Боби за неизчерпаемата енергия да ни покаже толкова много неща в Курса Основи на графичния дизайн! Дълго ще гледам отново и отново лекциите, защото са пълни с полезни умения и идеи.

⭐⭐⭐⭐⭐

Благодаря за възможността да участвам в обучението по Дигитален маркетинг. Беше много интересно и полезно. С удоволствие бих се включила в други подобни курсове.

⭐⭐⭐⭐⭐

Бих искал да Ви благодаря за добре организираното обучение по Предприемачество, както и за вложените от Вас усилия и ентусиазъм.

⭐⭐⭐⭐⭐

Поздравявам ви, както и лектора и целия ви екип за идеята и организацията на Онлайн курса по Предприемачество!

⭐⭐⭐⭐⭐

Продължавайте със същия дух и ентусиазъм да предавате нататък знания, умения и опит. В днешно време са малко хората, като вас, които са готови да предадат всичко научено, безкористно!

⭐⭐⭐⭐⭐

Благодаря за възможността да се включа в онлайн обучението по предприемачество в периода 1-4 август! Макар, че нямах възможност да участвам във всички сесии, ми беше изключително приятно да участвам и да получа толкова полезна информация в областта на start-up.

⭐⭐⭐⭐⭐

Основи на уеб програмирането надхвърли очакванията ми и най-много ме мотивира да продължа да се развивам дигитално.
Zhenya DimitrovaZhenya Dimitrova
11:01 10 Feb 21
Startup Factory has exceeded my expectations both... in terms of content delivered, personal attention and inspiring team behind the project. Do not hesitate to reach out to them and be assured they will help you out. I am really happy to have met the team - this was really motivating for me, giving me a new perspective.още...
This is the best place for learning and... developing social skills. There are lots of capable people coming from all around Bulgaria to teach different subjects. No matter the age, you can still sign up for any of the courses that are thought in Startup Factory. This place is quite innovative for the city of Ruse. It's always filled with special and amazing people. Keep up the good work!още...
Robert PanayotovRobert Panayotov
14:50 06 Jun 18
Great mentors, always willing to help young... people with the development of their IT or blockchain business idea. Keep up the good work!още...
Ivaylo MutafovIvaylo Mutafov
13:42 07 Dec 17
The Best Coworking Space in Bulgaria! 🙂
Emil StoyanovEmil Stoyanov
09:10 29 Jul 17
Great place for working with smart people. WiFi... and coffee.още...
js_loader

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА НАШИТЕ СЪБИТИЯ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко: събития, обучения, възможности