fbpx
Share

12-ото издание на Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия (BEGE) ще се проведе на 20 – 21 ноември. То е водещо в игралната и развлекателната индустрия на Балканите и в Европа, като събира над 5000 международни посетители от над 53 държави. Изложението ще зададе  стандартите за бъдещото развитие на индустрията за следващата година. BEGE вече се радва на огромен интерес от страна на най-големите компании в бранша, не само в Европа, но и в световен мащаб.

 

По време на BEGE 2019, за четвърта поредна година, ще се проведе и най-оспорваното състезание в игралната и развлекателната индустрия – Gaming StartUp Challenge 4.0, което ще премине под мотото: „Пътна карта към успеха“. Надпреварата ще предостави изключителна възможност за стартиращите компании в сектора – не само да се позиционират на глобалния пазар, но и да придобият разпознаваемост от лидерите в игралната индустрия. Специалната „Стартъп Зона“ ще позволи на участващите компании с интерес към индустрията да се присъединят към изложението и по време на конкурса, който ще се проведе на втория ден – 21 ноември, да представят своя проект/продукт или услуга пред огромна публика. В специално обособената Sales Pitch зона за презентации ще има възможност компаниите да представят своите нови продукти, постижения или иновации. Достъпът до зоната е отворен и за компании, които не са изложители, но имат какво да предложат на аудиторията и  същевременно да създадат полезни контакти.

 

И през 2019 година специално подбрани съпътстващи събития по време на изложението ще предизвикат още повече интереса на всички постетители и участници. Церемонията по връчването на BEGE Наградите, която ще се проведе по време на ежегодното епично BEGE Парти, ще бъде по-бляскава от всякога в чест на компаниите със значителен принос и изключителни постижения в игралната и развлекателната индустрия.

 

Пригответе се за успех с Balkan Entertainment & Gaming Expo (BEGE) и запазете датите в календара си още отсега за BEGE 2019!