fbpx
Share

Даниел Лорер от BrightCap Ventures пристига в Русе, за да представи процеса на инвестиране от гледна точка на Venture Capital фонд. Даниел ще разкаже какво търсят инвеститорите в компаниите в сряда 7 август, от 11ч. в офиса на Сдружение Стартъп Фактори.

Това е възможност местни предприемачи да представят своите проекти и да получат обратна връзка за готовността си за привличане на инвестиция. Участниците ще имат възможност да зададат своите въпроси на Даниел Лорер в рамките на неформална дискусия.

Линк за регистрация за участие.

 

 

BrightCap Ventures е фонд за рисков капитал, базиран в София. Инвестира във вдъхновяващи глобални компании на ранен етап от тяхното развитие, но с потенциал за значителен растеж. Фондът помага на стартиращите технологични компании да достигнат успех със своя предприемачески опит и обширната си глобална мрежа.

Даниел Лорер е управляващ партньор в BrightCap Ventures. Той e предприемач в сферата на дигиталните технологии вече почти 2 десетилетия. Основава OPTiiM през 2009, системен интегратор за банки и телекоми, разраснал се в Европа, Африка и Близкия изток, и по-късно продаден на австрийски ИТ холдинг през 2016г. Преди това е отговарял за предварителните продажби на няколко продукта на HP Software. През 1999 г. Даниел основава в Париж първата си технологична фирма FranceBusinessPlus, която разработва система за B2B електронна търговия. Фирмата е продадена след 28 месеца.

Даниел Лорър притежава диплома по Компютърни науки и Бизнес Администрация.

Снимка: © Владимир Владков, Computerworld.bg