fbpx
Share

Запознайте се с основните инструменти и техники за рисуване в дигитална среда. Едновременно с това упражнявайте уменията си в къщи и задавайте въпроси.

Курсът има за цел да въведе в основите на дигиталното изкуство, като заимстващо основните стилове и принципи на традиционното рисуване, да подобри визуалната култура на участниците и помогне да представят идеите си чрез съвременни софтуерни продукти.

Лекторът Петя Бонева ще запознае курсистите  известни автори и техните стилове в дигиталната сфера, основни инструменти в програмите Adobe Photoshop и Clip Studio Paint Pro и как да подготвят завършените творби за представяне в интернет пространството. Ще предложи подходящи платформи за развитие на дигитално творчество.

Онлайн курс дигитално рисуване

Обучението е насочено основно към ученици над 12 годишна възраст, но могат да се включат и по-възрастни начинаещи, които проявяват интерес. Ще бъде разделен на теоретична и практична част, последвана от дискусии и за финал живо предаване в платформата Dlive.

Онлайн курс дигитално рисуване

Лектор: Петя Бонева

Занимава се с дизайн и дигитално рисуване от 2007г.

Завършва докторска степен по дизайн в Русенски университет „Ангел Кънчев“.

Работи повече от осем години в сферата на гейминг индустрията, а от лятото на 2018г. взима активно участие в децентрализираната платформа за живи предавания Dlive едновременно като стриймър и дизайнер по различни проекти.

Повече от портфолиото на дизайнерката можете да видите тук:

https://www.artstation.com/katalina_ooma

https://www.facebook.com/katalinaooma

https://www.instagram.com/katalina_oom

 

Учи дигитално рисуване самостоятелно, когато и където пожелаеш!

Виж нашите видео лекции: