fbpx
Share

В ерата на бързите технологични промени и динамично развиващият се бизнес, обучението цял живот е ключово за успеха на предприемачите и професионалистите от абсолютно всички сфери. Затова ние от екипа на Startup Factory се стараем да предлагаме на аудиторията си разнообразни обучителни курсове, съобразени с актуалните тенденции на пазара.

В тази публикация ще представим топ 7 на най-популярните видео обучения за самостоятелно изучаване, качени в специализираната ни, лесна за използване платформа. Вижте ги:

1 място за най-гледано видео: Как да направим завладяваща онлайн презентация? [Обучителна сесия]

Този безплатен ресурс предоставя на аудиторията необходимите знания и умения за създаване на привлекателни и високоефективни онлайн презентации. В рамките на един час зрителите разбират как да привлекат вниманието на аудиторията, да създадат качествени слайдове и да поддържат ангажиращ контакт с онлайн публиката.

2 място заема обучение в 4 занятия: Основи на ефективната дигитална реклама [Лекции 2021]

Лекциите в този курс включват основополагащите принципи в дигиталната реклама, както и последните тенденции към 2021 г. Участниците разглеждат стратегии за успешно въвеждане и управление на кампании, използвайки различни платформи и инструменти. Цената на курса е 20 лв.

3 място за специализирания: Курс Маркетинг за НПО [Лекции 2021/2022]

Този курс разглежда общовалидни маркетингови инструменти, в помощ на всяка организация, и специално с фокус върху неправителствените организации. Лекциите предлагат също съвети за създаване на успешни кампании, привличане на интерес и мобилизиране на обществото около важни обществени проблеми. Цената е 25 лева.

4 място заема: Правен семинар за предприемачи [10 грешки при стартиране на бизнес]

Този безплатен семинар разглежда основополагащи принципи при структуриране на компания, които начинаещите предприемачи пренебрегват. Лекторите, отлични юристи с дългогодишен опит в бизнеса, обръщат внимание върху 10-те най-често срещани грешки, които се допускат, което пък води до редица неблагоприятни последици. А те могат да бъдат избегнати с правилно планиране и експертен съвет.

5 място за уебинара: Зелена и кръгова икономика – 3 важни въпроса и поглед отвъд познатото 

Този безплатен уебинар в рамките на 1 час показва нагледно защо компаниите трябва да работят за обществото, какви са новите бизнес модели в условия на зелена и кръгова икономика и кои организации са привлекателни за финансовите институции. Защо бизнесите, които не работят в партньорство с всички заинтересовани страни, не могат да пораснат и изпадат от глобалните вериги на доставки.

6 място за още един уебинар: Работа с инфлуенсъри за първи път [10+ съвета от Радостна Мама]

Едночасовата безплатна видео сесия с лектор популярната Радостина Христова или #радостнамама представя практически съвети за успешно сътрудничество с така актуалните напоследък инфлуенсъри. Преди Instagram и Facebook, журналистите бяха единствените, които имаха достъп до новите продукти, до бляскавите събития на брандовете и до възможността да формират мнението на публиката. Сега, когато всеки от нас има своя медия – профил в социалните мрежи, това вече не е така.

7 място за едно сериозно обучение: Бизнес планиране в 2 интензивни курса [Canvas, SWOT, PEST и др.] 

Този обучителен пакет предлага два интензивни курса за бизнес планиране. Участниците научават стъпка по стъпка как да изготвят бизнес план, използвайки инструменти като Business Model Canvas, SWOT анализ и PEST анализ. Пакетът е на цена от 45 лв.

развий и ти дигиталните си умения с нашите видео курсове

Разгледай и останалите ни предложения тук

QA

Видео обученията в платформата на Startup Factory представляват ценен ресурс за всеки, който търси да изгради и развие успешен бизнес. От умения за създаване на онлайн презентации до изграждане на стратегия за дигиталната реклама, вкл. маркетинг и правни аспекти на предприемачество, платформата предоставя широк спектър от знания.

Вярваме, че с този богат набор от видео курсове Startup Factory не само изпълнява мисията си да развива дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни, но също така стимулира иновациите, устойчивото развитие и успешното предприемачество. Платформата предоставя ключови инструменти, които са от съществено значение за всеки, който иска да се изправи успешно пред предизвикателствата на съвременния бизнес свят.

Обучителните ресурси се актуализират непрекъснато, като се добавят нови видеа, безплатни уебинари и материали. Разгледайте платформата и изберете вашето обучение.

Автор на статията: Теодора Енева

Подобни статии

За Startup Factory:

Startup Factory logo

Startup Factory e сдружение с нестопанска цел, което работи от 2015 година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в България. През 2022 г. организацията създаде платформа с видео обучения, записи от уебинари и много безплатни ресурси в помощ на всеки, който желае да повишава квалификацията си самостоятелно откъдето и когато пожелае. 

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В ДИГИТАЛНИЯ СВЯТ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко първи: събития, обучения, новини и възможности.