fbpx
Share
Знаете ли, че LinkedIn е ценен инструмент за развитие на вашата кариера и професионална репутация? Помага ви да се свържете с хора и да научавате нови неща във вашата област.

Научете как да се възползвате от множеството предимства и възможности на мрежата от нашия

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР с лектори Емо & Алекс от BookMark:

« Защо си струва да използваме LinkedIn? »

ОСНОВНИ ТЕМИ НА УЕБИНАРА

Защо LinkedIn си струва?

Как да създадете звезден профил в LinkedIn?

Видове формати в LinkedIn

КОГА & КЪДЕ

Кога: 25 април (четвъртък) 2024 г. - от 17 до 18 ч.

Къде: във виртуална Zoom стая

Независимо от това дали сте в сферата на технологиите, медицината, маркетинга, правото или друга област, LinkedIn предоставя възможност за връзки и развитие във вашата специализация.

Регистрирайте се за уебинара и научете как да подобрите присъствието си в най-популярната социална мрежа за професионалисти!

❝LіnkеdІn e плaтфopмa зa възмoжнocти във вceĸи acпeĸт нa дyмaтa. Aĸo xopaтa пpoдължaвaт дa я възпpиeмaт ĸaтo coциaлнa мpeжa зa нaмиpaнe нa paбoтa – дa, cъглaceн cъм, нo в пo-шиpoĸия cмиcъл нa дyмaтa „paбoтa“, вĸлючитeлнo c нoви пpoeĸти, ĸoитo вceĸи eдин oт нac мoжe дa пpивлeчe зa нacтoящия cи бизнec.❞

Aлeĸcaндъp Kpъcтeв

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ УЕБИНАРЪТ?

Мисия & екип на Startup Factory
За студенти и ученици, които търсят стажове, първи работни места или съвети за кариерно развитие.
За предприемачи и основатели на стартъпи, LinkedIn предоставя възможност за изграждане на бизнес контакти, намиране на потенциални партньори и инвеститори.
За широк кръг от хора, особено за тези, които търсят професионално развитие, нови кариерни възможности и връзки в своята област на работа.

ЛЕКТОРИ

АЛЕКСАНДЪР КРЪСТЕВ
Основател на BookMark
Повече от 15 години опит в сферата на комуникациите | Сертифициран LinkedIn маркетинг експерт | Автор на “The Linked Practitioner” @ Forbes | Баща на 6-годишния Преслав

ЕМАНУЕЛ ТОНЕВ
LinkedIn експерт в BookMark

5 години опит в дигиталния маркетинг | Сертифициран LinkedIn маркетинг експерт |Фокус на B2B и B2C комуникациите в СМ | LinkedIn Top Voice в дигиталния маркетинг, копирайтинга и комуникациите

ОРГАНИЗАТОРИ

Startup Factory logo

Startup Factory e сдружение с нестопанска цел, което работи от 2015 година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в България. През 2022 г. организацията създаде платформа с видео обучения, записи от уебинари и много безплатни ресурси в помощ на всеки, който желае да повишава квалификацията си самостоятелно откъдето и когато пожелае.

EU Logo
Стартирана през 2017 г., BookMark се превръща в маркетингова агенция на LinkedIn през 2020 г. Мисията им е да помагат на професионалисти и компании да изградят своята марка, да намерят нови партньори и да създадат бизнес възможности. Мотото на компанията е #TheImportantThings. Екипът се фокусира върху ефективната комуникация в LinkedIn, предоставяйки пълен набор от услуги за своите клиенти – от обучения до изграждане на стратегии, съобразени с техните специфични цели.