fbpx
Share

Написването и продажбата на книга е не само възможност за пасивни доходи, а и начин да изпълним призванието си и да въздействаме на хората. Това ни дисциплинира и усъвършенства в много аспекти.

Но дори и да напишем първата си творба, ние ще се сблъскаме с монопола на издателския бизнес, който ще вземе голяма част от приходите от евентуални продажби. Задължително ли е да следваме този път или има алтернатива?

Ще разберете от записа на лекцията „Как да напиша и публикувам сам първата си книга?“

В рамките на 1 час лекторът Александър Кондов разказва за историята на написването и разпространяването на трите си книги. Споделя информация от кухнята и дава практични съвети за това как да поемем контрол върху творческия и търговския процес

Видеото представлява запис на лекцията, проведена в Русе на 21 май, 2024г. 

Ако искате да реализирате на пазара собствен книжен или дигитален продукт, това видео ще ви помогне да започнете веднага.

Първа книга

За лектора:

Емилиян ЕневАлександър Кондов е програмист през деня и писател вечер. Автор е на две книги за програмиране, които се радват на голям интерес в софтуерната индустрия и се използват като наръчник от програмисти, агенции и дори компании като Форд. Новата му, трета книга “Broken Statues” е първия му опит в художествената литература, с която Александър прилага уроците научени от публикуването на техническа литература.

Вижте повече за Алекс в сайта му.

 

Подобни статии

Не подценявайте тези 4 риска при дистанционна работа

Не подценявайте тези 4 риска при дистанционна работа

В последните години дистанционната работа се превърна в нещо обичайно за служителите на много организации и макар, че предлага редица удобства и гъвкавост, не трябва да забравяме, че тя също е свързана и с множество рискове за сигурността.

За Startup Factory:

Startup Factory logo

Startup Factory e сдружение с нестопанска цел, което работи от 2015 година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в България. През 2022 г. организацията създаде платформа с видео обучения, записи от уебинари и много безплатни ресурси в помощ на всеки, който желае да повишава квалификацията си самостоятелно откъдето и когато пожелае. 

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В ДИГИТАЛНИЯ СВЯТ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко първи: събития, обучения, новини и възможности.