fbpx
Share

Ние от сдружение Startup Factory вярваме в силата на гражданската енергия. 

Затова неотдавна отворихме вратите на Къщата на гражданските организации в Русе.

Искаме заедно с вас да създадем единствения по рода си местен хъб за генериране на гражданска енергия и позитивна промяна в крайдунавския ни град.

Гражданските организации са съвест, коректив и катализатор за положителни промени.

Тяхната активност въздейства на обществото, работата на институциите и законодателството.

Ако им предоставим повече инструменти и допринесем за подобряване на дигиталните умения на хората, работещи в тях, резултатите от дейността им ще се мултиплицират.

Неправителствените организации имат нужда от подкрепа за развитие на тяхното онлайн присъствие и каузи: изграждане и администриране на уеб сайт, присъствие в социалните мрежи, дизайн на визуални материали и специализирани обучения, събития и консултации.

С дарение за Къщата на гражданските организации в Русе ще съдействате тази положителна промяна в средата за живот да се случи.

Защо да подкрепите НПО сектора и активните млади хора в Русе?

Познаваме средата и сме уверени, че тези организации и граждански активни хора имат огромен неразгърнат потенциал и не бива да остават пренебрегнати. Особено при настъпващата масова дигитализация и прехвърляне на дейността в онлайн пространството. Това, което им трябва в най-голяма степен е мотивация и насърчение, за да продължат да работят по своите си каузи в новата дигитална реалност.

С дарение на малка сума до 200 лв ще ни помогнете в усилията да създадем единствения по рода си местен хъб за гражданска активност в Русе.

С дарение на сума от 200 до 500 лева ще предложим безплатни услуги за НПО – създаване на уеб сайт и/или ключова визия.

С дарение на сума от 500 до 1 000 лева ще организираме безплатно обучение за развитие на дигитални умения на 10 граждански активни личности (или на 20 души при 50% намаление от цената за участие).

Какво ще получите?

Видимост и маркетингов ефект.

Ние ще разпространяваме информация по нашите комуникационни канали за всички дарители, които подкрепят обучителните курсове и услуги за граждански организации.

Всеки курс ще бъде брандиран с ваше лого и ще бъдете представени като дарителя, благодарение на който, се осъществява  обучителната програма.

Свържете се с нас за индивидуални условия ✉️ info@startupfactory.bg 📞 0888 79 66 73, или направете дарение още сега:

Помогнете за развитието на гражданския сектор в Русе.

Направете дарение в PayPal или с карта.

Сумата ще се използа за инициативи в подкрепа на НПО.

Къщата на гражданските организации в Русе е мястото, където се срещат и колаборират интересни личности и се случват събития и обучения, които променят.

Научете повече

Инициативата реализираме в партньорство с Български център за нестопанско право, с който заедно подкрепяме гражданските организации в Русе.

Къщата на гражданските организации в Русе предоставя консултации и услуги на 🏷️ фондации, 🏷️ сдружения, 🏷️ спортни клубове и 🏷️ федерации, 🏷️ читалища и 🏷️ училищни настоятелства, както и на 🏷️ граждански активни личности от региона.

Вдъхновяващите лични истории на някои от активните млади хора в Русе вижте в специалната ни секция ИНТЕРВЮТА 

Лого БФЖ

Startup Factory e сдружение в обществена полза, регистрирано в Русе. Екипът работи активно вече шеста година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици и възрастни от цялата страна. От лятото на 2021 г. сдружението отвори вратите на Къщата на гражданските организации в Русе – споделено място, което събира граждански активни хора и НПО от региона.