fbpx
Share

Целта на GreenUp е да подкрепи и промотира най-обещаващите решения в областта на устойчивостта и кръговата икономика и да изгради общност, водена от предприемачи, която се справя с най-големите предизвикателства на 21 век. Всеки стартъп, експерт или отбор с решение, независимо дали е идея или готов за пазара продукт, може да кандидатства до 20 ноември в една от трите категории:

Зелени сгради, кръгови материали и отпадъци: Отворена покана за решения на проблеми, свързани със строителството, кръгови материали и управление на отпадъците.
Устойчиво земеделие и иновации в храните: Отворена покана за решения на проблеми, свързани с агро технологиите, земеделието и производството на нови храни.
Логистика, опаковки и верига за доставки: Отворена покана за решения на проблеми, свързани с веригата за доставки, логистиката, опаковането и електронната търговия.

 

Кандидатстването е напълно безплатно и може да се направи тук.

Най-доброто решение от трите категории ще получи парична награда от 2000 лв и приза “GreenUP 2022 Sustainability Award”. Участниците ще получат индивидуална подкрепа за развиване и тестване на решението, връзка с експерти както и c потенциални инвеститори и клиенти от партньорската мрежа на организаторите.

● Краен срок за кандидатстване 20 Ноември 2022 г
● Награди и ползи:
                      o 2000 лв. (1000 евро) награда за най-добро решение от всичките 3 категории.
                      o 2400 лв. (1200 евро) грант за лица с решения в сферата на устойчивото земеделие, осигурен от партньорите Botanica Life Foundation.
                      o Индивидуална подкрепа и ПР, менторство от избрани експерти, връзка с инвеститори, партньори и мултипликатори.

За кого: стартъпи и компании с готов продукт, индивидуални експерти или отбори с идеи
Повече информация: www.green-up.earth
За контакти: hello@bgzerowaste.com
Линк за кандидастване: https://green-up.earth/bg/submission/

Организатори:

Zero Waste Bulgaria

BG ZeroWaste е компания за устойчиво развитие, която се фокусира върху
разработването на решения за нулеви отпадъци и кръгова икономика за бизнеса, както
и събития и състезания за устойчиви стартъпи.

VNG Logo

VANGAVIS е компания за иновации, фокусирана върху ключовите индустрии, които щеоформят бъдещето на нашето общество. Подкрепяме стартъпи, корпорации и
индустриални асоциации по пътя им към растеж и просперитет. Подобно на майката
природа, ние следваме подхода на взаимосвързани екосистеми, жизнен цикъл и
устойчив начин за правене на бизнес и съвместно съществуване.

Партньори:

Лого БФЖ

Startup Factory e сдружение в обществена полза, което работи активно за развитието на дигиталните умения на ученици и възрастни от цялата страна. Екипът помага на стартиращи предприемачи с достъп до ресурси и материали и подходяща среда за развитие на бизнес идеите в глобален мащаб. 

Настоящата публикация е създадена от екипа на сдружение Startup Factory в рамките на проект Развитие на дигитални и предприемачески умения в Русе и региона“, който се реализира с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“.

Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на сдружение Startup Factory и не отразяват непременно вижданията на Фондация „Америка за България“ или нейните партньори.

УЧИ КОГАТО И КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕШ

В началото на 2022 година екипът на Startup Factory създаде специализирана платформа с видео обучения, записи от уебинари и много безплатни ресурси, които да ти помогнат да развиваш своите дигитални и предприемачески умения.

Виж най-актуалните от тях:

Америка за България - партньори на StartupFactory

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната.

Фондацията е плод на успеха на Българо- американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: us4bg.org