fbpx
Гост автори

Уважаеми любители на писаното слово, 

В случай, че се интересувате от: 

 • предприемачество, 
 • програмиране, 
 • дизайн, 
 • зелена икономика, 
 • електронна търговия, 
 • маркетинг, 
 • блокчейн, 
 • децентрализирани технологии, 
 • метавсeлена 

и др. тематични области, които сте срещнали в нашия блог, и същевременно бихте желали да изразите и споделите мнението си по описаните теми, попаднали сте на правилното място.

Станете наш гост-автор!

Моля, запознайте се с условията на Startup Factory за гост-автори в нашия сайт.

1. Гост-статиите НЕ се заплащат

Гост-автор може да стане всеки, който желае и който покрива описаните по-долу условия. Имате право на избор да пишете по посочените теми, като се стремите не да правите реклама на себе си и собствените си продукти и услуги, а да сте полезни на читателите ни чрез споделен практически опит, теоретична експертиза или и двете.

2. Ползи за вас:

 • всяка статия може да включва един линк към вашия сайт/блог – това влияе на SEO и повишава органичния трафик към сайта/блога ви;
 • в специално поле “Автор” ще има кратка информативна визитка за вас с включени линкове до към 2 ваши профила в социалните мрежи;
 • предимство и препоръка от наша страна за възлагане на проекти към вас, вкл. за копирайтинг услуги, дигитален маркетинг, поддръжка на сайтове и др. Много хора ще научат вашите имена, дейност, уеб сайт и т.н. Това са сериозни дългосрочни плюсове, които задължително трябва да бъдат част от вашите планове за бъдещо развитие;
 • реклама за  вас – демонстрирането на компетентност и добри познания в материята, по която пишете на едно високо ниво, ще ви помогне да се утвърдите като име и като експерт в избрани области, което на свой ред ще ви донесе множество ползи в бъдеще;
 • можете да използвате сътрудничеството си с нас, за да се представите пред потенциални нови клиенти/работодатели/партньори;
 • специална лична страница с всички ваши статии, връзки към социалните мрежи и контакти;

3. Условия за публикуване:

 • Статиите трябва да написани грамотно, да са уникални (да не са публикувани на друго място в мрежата) и с дължина минимум 700 думи. Използваните източници се прилагат в списъчен ред след самата статия. Моля, не правете явна или скрита реклама на продукт, услуга, бранд или компания;
 • Екипът на Startup Factory ще подготви подходящи визуални материали, т.е. това не е ваш ангажимент;
 • Екипът на Startup Factory си запазва правото да променя, редактира или дори да НЕ публикува ваши статии. Целта ни не е просто да публикуваме материали на всяка цена, а да сме полезни на нашата аудитория и да ѝ помагаме да развива своите дигитални и предприемачески компетенции;

Всяка публикувана в сайта startupfactory.bg статия става притежание на Сдружение Startup Factory.

Описаните условия и ползи могат да се променят с времето и според ситуацията. 

В случай, че желаете да станете наш гост-автор, подгответе примерна статия и ни я изпратете на info@startupfactory.bg. Можете да я изпратите като текстов документ, като файл в Word, Open Office или с линк към документ в някоя облачна услуга (Google Drive като пример). 

Ние ще се свържем с вас. Благодарим ви!

  АКЦЕНТИ ОТ БЛОГА

  ОТЗИВИ ОТ УЧАСТНИЦИ В ОБУЧЕНИЯТА И ПРИЯТЕЛИ НА STARTUP FACTORY

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Изключително полезно обучение, чиято стойност многократно надвиши неговата цена. Обучението премина при много дружелюбна атмосфера и много приятни емоции. Информацията беше поднесена професионално.

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Всичко беше повече от отлично, научих много, беше ми интересно да слушам и другите участници в курса от тях също научих много! Позитивизма на Лео ме зареди! Просто чудесна организация!! Супер сте!!

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Благодаря на екипа на Startup Factory за възможността да участвам в обучението. Много професионално, добре организирано и систематизирано. Беше изключително полезно и ще се радвам, ако има възможност да надградим знанията и уменията в следващо обучение по темата.

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Изключително доволна съм от обучението „Дизайн на визуални материали за начинаещи“ с преподавател Боян Петков. Курсът беше организиран отлично, а материалът – поднесен по много достъпен, методичен и умел начин с фокус върху практичното му приложение, без да липсва необходимата доза теория. Личното отношение и обратната връзка от страна на преподавателя към всеки един от участниците бяха безценни и именно това за мен отличи курса на Startup Factory от всички останали на пазара.

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Обучението беше на професионално ниво, с позитивни и положително настроени хора. Придобих повече познания и опресних старите си такива. Благодаря ви!

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Доволна съм от обучението и от информацията, която получих. Организацията е безупречна, а лекторът обяснява компетентно и разбираемо и се старае да е максимално полезен за всеки. Радвам се, че открих Startup Factory и обученията, които предлагат, намирам ги за изключително полезни за всеки, който иска да повиши дигиталната си култура.

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Курсът Основи на електронната търговия беше много интересен и полезен за мен. Научих неща, които със сигурност ще са ми полезни в работата и ще ми помогнат да разширя и доразвия бизнеса, с който се занимавам.

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Курсът Основи на електронната търговия е много добре структуриран. Лекторът е с отлични познания и откроява много дребни детайли. Предава ги с много примери, споделяне на личен опит и нагледното показване на нещата.

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Както всички щастливи семейства си приличат, така и всички добри обучения си приличат – лекторът Никола Илчев е компетентен и откровен, с много пракчитески опит, който желае щедро да сподели.

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Изключително съм удовлетворена от обучението по Предприемачество – отлична организация и професионални съвети и напътствия.

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  В курса по дизайн бях впечатлена от изготвените презентации и личния опит на водещия на курса, неговият опит и примери. Самите практически задачи бяха прегледани от него и той имаше предложения за подобрение на практическото домашно, което ме мотивираше да направя повече проекти за оценка. По време на практиката лектора даде добри основни уроци и помагаше на всеки, който имаше нужда от допълнително внимание.

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Искрено благодаря на Боби за неизчерпаемата енергия да ни покаже толкова много неща в Курса Основи на графичния дизайн! Дълго ще гледам отново и отново лекциите, защото са пълни с полезни умения и идеи.

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Благодаря за възможността да участвам в обучението по Дигитален маркетинг. Беше много интересно и полезно. С удоволствие бих се включила в други подобни курсове.

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Бих искал да Ви благодаря за добре организираното обучение по Предприемачество, както и за вложените от Вас усилия и ентусиазъм.

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Поздравявам ви, както и лектора и целия ви екип за идеята и организацията на Онлайн курса по Предприемачество!

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Продължавайте със същия дух и ентусиазъм да предавате нататък знания, умения и опит. В днешно време са малко хората, като вас, които са готови да предадат всичко научено, безкористно!

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Благодаря за възможността да се включа в онлайн обучението по предприемачество в периода 1-4 август! Макар, че нямах възможност да участвам във всички сесии, ми беше изключително приятно да участвам и да получа толкова полезна информация в областта на start-up.

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Основи на уеб програмирането надхвърли очакванията ми и най-много ме мотивира да продължа да се развивам дигитално.
  Zhenya DimitrovaZhenya Dimitrova
  11:01 10 Feb 21
  Startup Factory has exceeded my expectations both... in terms of content delivered, personal attention and inspiring team behind the project. Do not hesitate to reach out to them and be assured they will help you out. I am really happy to have met the team - this was really motivating for me, giving me a new perspective.още...
  This is the best place for learning and... developing social skills. There are lots of capable people coming from all around Bulgaria to teach different subjects. No matter the age, you can still sign up for any of the courses that are thought in Startup Factory. This place is quite innovative for the city of Ruse. It's always filled with special and amazing people. Keep up the good work!още...
  Robert PanayotovRobert Panayotov
  14:50 06 Jun 18
  Great mentors, always willing to help young... people with the development of their IT or blockchain business idea. Keep up the good work!още...
  Ivaylo MutafovIvaylo Mutafov
  13:42 07 Dec 17
  The Best Coworking Space in Bulgaria! 🙂
  Emil StoyanovEmil Stoyanov
  09:10 29 Jul 17
  Great place for working with smart people. WiFi... and coffee.още...
  js_loader

  ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА НАШИТЕ СЪБИТИЯ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

  Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко: събития, обучения, възможности