fbpx
Share

В последните месеци комуникацията и презентациите са поставени в интересна позиция – тази на онлайн света.

Без значение дали презентирате пред колеги или приятели, пред вас стои едно и също предизвикателство – как да ги накарате да са ангажирани с темата ви през цялото време.

Научете как в практическия семинар с лектори от презентационна агенция 356labs.

Кога? 

18 ноември от 17.00 до 18.00ч. на живо през платформата Zoom

За какво ще говорим по време на сесията?

  • Как да планирате успешно онлайн среща;
  • Кои хардуерни устройства биха ви помогнали да се отличите и направите изумително първо впечатление;
  • Как да адаптирате историята на презентацията си така, че тя да е подходяща за онлайн света;
  • Какви са спецификите при дизайна на слайдове, когато ще ги използвате онлайн;
  • Кои са разликите при изнасянето на презентацията онлайн в сравнение с „на място“.

За 356labs:

356labs е бутикова презентационна агенция с фокус върху създаването на истински ефективни презентации в тяхната цялост – от построяването на историята, дизайна, до изнасянето с цел постигане на максимален резултат за клиента. Компанията стои зад презентации, затворили мултимилионни сделки, такива печелили инвестиции от хора като Бил Клинтън и е участвала като партньор в критични моменти като процеса по публично предлагане.

356labs стои зад най-голямата ежегодна онлайн конференция в света Present to Succeed, на чието последно издание присъстват над 3000 души от 53 държави.

Също така компанията специализира в създаването на концепция и организирането на онлайн и хибридни събития.

Обучението се осъществява по проект „Развитие на дигитални и предприемачески умения в Русе и региона“ с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“.

Организатори

Америка за България - партньори на StartupFactory

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната.

Фондацията е плод на успеха на Българо- американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: us4bg.org.

Startup Factory logo

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи вече шеста година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в региона. Екипът организира обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризира активно възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса.