fbpx

КУРСОВЕ ПО ДИГИТАЛНО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО И МАРКЕТИНГ

Обучението по дигитално предприемачество е подходящо за всички, които имат идеи за бизнес начинания, както и за тези, които вече работят по свой продукт, но търсят насоки за по-добро представяне в онлайн средата.

Участниците получават достъп до ефективни инструменти и техники, както и голям набор от допълнителни източници за самоподготовка.

Обучението дава насоки за най-новите пазарни тенденции и бизнес възможности. 

ОСНОВЕН ЛЕКТОР

Емилиян Енев

Емилиян Енев

Председател на управителния съвет на Сдружение Startup Factory, неин инициатор и основна движеща фигура.

Той е сред основателите на Българската Стартъп Асоциация (BESCO) и носител на множество награди. Управляващ съдружник във високотехнологичната компания Recheck.

КУРСОВЕ ПО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО

SEO за начинаещи – онлайн курс

SEO за начинаещи – онлайн курс

Курсът SEO за начинаещи представя практично конкретни инструменти за оптимизация на сайтове. Какви са предимствата и недостатъците им. Диcтaнциoннa фopмa нa индивидyaлнo ЅЕО oбyчeниe в yдoбнo за всеки вpeмe.

повече информация
Обучителна програма по предприемачество

Обучителна програма по предприемачество

Обучението приключи

Отворена е за кандидатстване нашата Обучителна програма по предприемачество за жени и момичета. Тя включва 4 интензивни онлайн лекции през месец януари и допълнителни индивидуални менторски срещи.

повече информация
Основи на електронната търговия

Основи на електронната търговия

Курсът приключи

Очаквай нова дата

Курсът „Основи на електронната търговия“ представлява подробен план за изграждане на онлайн бизнес, придружен с множество практически примери и упражнения. Обучението развива базови умения за създаването, управлението и развитието на дигитално присъствие. Подходящо е…

повече информация