fbpx
Share

Ако наскоро си започнал или планираш да започнеш нов бизнес, който:

⏺адресира проблем в здравния сектор, или

⏺разработва иновация, 

сега може да се регистрираш за безплатно участие във: 

Future Makers 2023

Future Makers е една от програмите, разработени от Social Innovation Solutions, международна организация, която подкрепя разработването на устойчиви решения за бъдещето.

 

Програмата представлява 12-седмичен интензивен онлайн инкубатор, който вкючва и пълен набор от дигитални материали, които ще ти помогнат докато подготвяш своя бизнес модел, бизнес план, бизнес summary, pitch deck, elevator pitch и trends report. Ще бъдат разработвани задачи на двуседмична база.

Ще можеш да се възползваш също и от международни контакти, медийно покритие, менторство, представяне пред реални инвеститори, както и шанса да участваш в наградния фонд от 15 000 EUR за всеки от двата инкубатора.

 

Кандидатстването е удължено до 8 май 2023 г.

Програмата ще се проведе между май и юли 2023 г.

Кандидатствай сега, като отбележиш Startup Factory* във формуляра, за да получиш стипендия за безплатно участие в програмата!

* Попълни правилно формуляра, за да получиш стипендия!

Startup Factory partner of Future makers 2023

УЧИ КОГАТО И КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕШ

В началото на 2022 година, екипът на Startup Factory създадe специализирана платформа с видео обучения, записи от уебинари и много безплатни ресурси, които да ти помогнат да развиваш своите дигитални и предприемачески умения.

Виж най-актуалните от тях:

QA
Startup Factory logo

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи вече осма година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в региона. Екипът организира обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризира активно възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса. 

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В ДИГИТАЛНИЯ СВЯТ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко първи: събития, обучения, новини и възможности.