fbpx
Share

В 21 век всеки бизнес трябва да има дигитално присъствие. А дигиталното присъствие започва с хубав сайт. Когато си в началото обаче е трудно да си позволиш разходи за рекламна агенция, дизайнер, програмист.

Курсът WordPress за начинаещи ще ви помогне сами да направите вашия сайт бързо и лесно, без да се налага да пишете код или да създавате дизайн.

Ще работим с най-популярната система за управление на съдържанието – WordPress. Лесна за учене и за използване. И най-важното – безплатна за инсталиране.

В партньорство с най-големия хостинг доставчик за България – Superhosting, специално за всички закупили нашия Курс по WordPress за Начинаещи подготвихме промокод, който ви дава:

 • 100% отстъпка за домейн от областта .online и
 • 70% отстъпка за трите хостинг плана на компанията.

❗Повече информация след закупуване и стартиране на курса.

По този начин сме се постарали да ви осигурим задължителните домейн и хостинг, а от вас е нужно да отделите няколко часа за учене и работа.

В резултат ще имате съвременен базов сайт, блог или он-лайн магазин, които остава редовно да поддържате и, ако имате още време и желание, да надграждате.

Лектор: Даниел Ангелов

Вижте още: Кои са най-търсените умения в дигиталния свят?

Към кого е насочен курсът?

 • Студенти и ученици;
 • Преподаватели, които искат да актуализират знанията си и да усвоят практични умения, които ще им помогнат в работата;
 • Служители и собственици на малки компании или стартъпи, които поддържат фирмен сайт;
 • Представители на НПО и граждански активни личности;
 • Бъдещи или настоящи уеб дизайнери;
 • Фрийлансъри, които искат да разширят базата си от умения;
 • Блогъри, които искат лесно да достигат до аудиторията си;
 • Творци и създатели на съдържание.

WordPress за начинаещи

Какви умения ще придобиете?

 • умения за оформяне визията на сайта в платформата WordPress
 • как да използвате многобройните безплатни маркетингови инструменти, за да придобиете повече клиенти и да популяризирате своя бизнес
 • как да поддръжате сайта си – ще получите ръководство с полезна информация и съвети за социалните мрежи
 • по желание е включена и индивидуална консултация в рамките на един час.

За да работите с WordPress, не се изискват познания в сферата на програмирането или уеб дизайна.

Ако обаче вече притежавате такива – имате начални познания по Уеб програмиране или Графичен дизайн, ще можете умело да персонализирате дизайна и функционалността на своя сайт.

Какво ще научиш в Курс WordPress за Начинаещи?

В Курс по WordPress за Начинаещи [Изграждане и Администриране на Сайт] ще ти покажем как лесно и интуитивно да управляваш съдържанието на сайта си, как да оптимизираш изображенията за бързо зареждане, как да се защитиш от гледна точна на GDPR и да се възползваш от всички функционалности на WordPress платформата. Видео курсът е създаден през 2022 г и е базиран на последните две актуални версии на WordPress;

+ Подарък – промокод, който ви дава: 100% отстъпка за домейн от областта .online

и 70% отстъпка за хостинг план.

❗Повече информация след закупуване и стартиране на курса

Лого БФЖ

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи активно вече шеста година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и региона. Организираме обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕ, ДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризираме възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса. Предоставяме обучителни ресурси и свободни за ползване инструменти.