fbpx
Share

Включете се в анкетно проучване, свързано с проекта „Business-Ready (Готови за бизнес) градове в Европейския съюз“. Целта на анкетата е да се идентифицират добрите практики и да се премахнат пречките в регулаторните аспекти, засягащи местните фирми, за да се създаде по-благоприятна среда за частния сектор.

Проучването се провежда от Групата на Световната банка, по искане и финансиране от Европейската комисия, Генерална дирекция за регионална и селищна политика, и с подкрепата на Министерски съвет на Република България.

Каним ви да участвате в попълването на анкетната карта за тема „Комунални услуги – Интернет“ относно ефективността на регулаторната рамка, качеството на управление и прозрачността и ефективността при предоставянето на интернет услуги.

Моля, изпратете попълнената анкета на Боян Стефанов Грифън (bgriffen@worldbank.org). Повече информация за проекта може да откриете тук.

Similar articles

Как да напиша и публикувам сам първата си книга?

Как да напиша и публикувам сам първата си книга?

Александър Кондов разказва за историята на написването и разпространяването на трите си книги. Споделя информация от кухнята и дава практични съвети за това как да поемем контрол върху творческия и търговския процес

За Startup Factory:

Startup Factory logo

Startup Factory e сдружение с нестопанска цел, което работи от 2015 година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в България. През 2022 г. организацията създаде платформа с видео обучения, записи от уебинари и много безплатни ресурси в помощ на всеки, който желае да повишава квалификацията си самостоятелно откъдето и когато пожелае. 

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В ДИГИТАЛНИЯ СВЯТ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко първи: събития, обучения, новини и възможности.