fbpx
Share
BlackSeaChain 2022 е двудневна конференция, която ще събере на едно място блокчейн професионалисти от технологичните и бизнес среди, за да обменят добри практики и идеи.

BlackSeaChain 2022 е форум, който свързва водещите блокчейн компании в България и създава възможност за взаимодействие на регионалната екосистема с международните блокчейн общности.

Събитието ще се проведе на живо на 1 и 2 септември в International Hotel Casino & Tower Suites в Златни пясъци, България.

Повече от 30 лектори – топ разработчици и представители на водещи блокчейн компании ще покажат своите най-успешни проекти и ще споделят опит. Един от основните лектори и модератор на панел ще бъде Емилиян Енев – президент на Startup Factory.

Emiliyan-Enev-BlackSeaChain

Конференцията на BlackSeaChain е разделена на две сцени –  техническа и бизнес. Ето основните теми:

  • текущото състояние и бъдещето на децентрализираната икономика и финанси;
  • предизвикателствата пред данъчната и правната уредба;
  • въведение в Web 3.0;
  • създаване и използване на нови крипто портфейли;
  • новата мания в света на криптовалутите – NFT;
  • иновативни решения със смарт договори;
  • интеграции между блокчейн технологии, IoT и AI; и
  • други интересни теми.

Поканени са програмисти, софтуерни архитекти, бизнес предприемачи, адвокати, счетоводители, крипто ентусиасти, инвеститори, финансисти и всички, които се интересуват от блокчейн технологиите и техния огромен потенциал.

Гостите също ще могат да посетят изложбена зона за блокчейн софтуер и хардуер и NFT галерия. В края на събитието е предвиден нетуъркинг коктейл. 
Билети с отстъпка за ранна регистрация са налични до 30 юни. Нека заедно изградим бъдещето на блокчейн.

Настоящата публикация е създадена от екипа на сдружение Startup Factory в рамките на проект Развитие на дигитални и предприемачески умения, който се реализира с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“.

Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на сдружение Startup Factory и не отразяват непременно вижданията на Фондация „Америка за България“ или нейните партньори.

Емилиян ЕневЕмилиян Енев е председател на сдружетие Startup Factory и предприемач в сферата на новите технологии.

Един от основателите е на блокчейн компанията Recheck, която се занимава с адаптирането на технологията към нуждите на различните бизнеси. 

Емилиял е участвал в разработването на няколко онлайн проекта и дигитални продукта, като неговите силни страни са бизнес мениджмънт, онлайн маркетинг, създаване на съдържание, валидиране на идеи, стратегии за монетизация и ангажиране на клиенти. 

Similar articles

Дигиталният маркетинг в Web 3.0 – коя ще е суперсилата в новата интернет мрежа?

Дигиталният маркетинг в Web 3.0 – коя ще е суперсилата в новата интернет мрежа?

Web 3 е нов модел на интернет с много по-голяма изчислителна мощ и потенциал. Включва напълно децентрализирани приложения от типа „peer-to-peer“, които са устойчиви на цензура и не могат да бъдат спрени от никого – дори от правителства или корпорации.

Startup Factory logo

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи вече седма година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в региона. Екипът организира обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризира активно възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса. 

Америка за България - партньори на StartupFactory

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната.

Фондацията е плод на успеха на Българо- американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: us4bg.org.