fbpx
Share

Все повече предприемачи у нас се насочват към онлайн търговия, след като от 2020 насам този сектор отбелязва завидни ръстове на глобално ниво. Ключов фактор за успех и скалирано бизнес развитие са онлайн продажбите на възможно най-много пазари.

Голям процент от е-търговците залагат на платформи като Ebay, Amazon, Etsy – които са масово използвани от Интернет потребителите именно в Западна Европа.

Всички български онлайн търговци, продаващи или планиращи продажби в дестинации от западната част на Стария континент, вече могат да се възползват от възможно най-конкурентни условия за доставката на техните онлайн поръчки.

Това стана ясно, след като тези дни един от лидерите в логистичния сектор – euShipments.com обяви нови, подобрени транзитни времена и значителни отстъпки от активните им за 2023 ценови условия за международни доставки. 

Новите оптимизации на euShipments.com са огромно предимство в условията на конкурентната бизнес среда, с разнообразие от над 600 метода за доставка, проследяване на пратките в реално време и надеждна обработка на връщанията. Това позволява на онлайн търговците да управляват ефективно доставките и да осигурят удовлетворението на своите клиенти.

Има, обаче, още един важен фактор за успех – мотивацията на предприемачите за развитие, споделят от компанията:

С логистичен партньор като нас цяла Европа е на разположение за българските онлайн търговци. Те трябва да бъдат по-смели и решителни, когато става въпрос за разрастване на бизнеса им и излизане на нови пазари!

Това е призивът на експертите от euShipments.com, които вече над 10 години помагат на онлайн търговци да продават успешно не само на родния пазар, но и в чужбина.

Към момента euShipments.com разполага с мрежа за доставки, покриваща над 27 държави в Европа, както и 12 фулфилмънт центъра из целия континент – 4 от които са собственост на компанията. Предлаганите услуги са специално разработени за бизнеси в сферата на онлайн търговията.

 

Наскоро престижното издание Financial Times включи euShipments.com в своята класация за най-бързоразвиващите се компании в Европа, като логистичната фирма заема най-високата позиция сред българските представители в списъка.

Нови възможности за развитие.

Текущата оптимизацията в услугите е само част от стратегията за бизнес развитие на логистичната компания. В края на миналата година тя осъществи и първото си придобиване на друга логистична компания – в Хърватия, а до броени дни очакваме и ново придобиване, този път в Румъния. Компанията има амбициозни планове за разширяване на своята мрежа за фулфилмънт и международни доставки. Какви нови възможности за българските предприемачи в онлайн търговията ще отвори изпълнението на тези планове – предстои да разберем.

euShipments.com провизира средства от всяка обработена пратка в бюджета си за подпомагане на различни социални каузи и инициативи като: Предай нататък, Telerik Academy School, Заедно в час и Startup Factory.

 

Искаш ли и ти да навлезеш в онлайн света?

В началото на 2022 година, екипът на Startup Factory създадe специализирана платформа с видео обучения, записи от уебинари и много безплатни ресурси, които да ви помогнат да развивате своите дигитални и предприемачески умения.

Вижте най-актуалните от тях:

УЧИ с нас КОГАТО И КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕШ

Startup Factory logo

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи вече осма година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в региона. Екипът организира обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризира активно възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса. 

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В ДИГИТАЛНИЯ СВЯТ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко първи: събития, обучения, новини и възможности.