fbpx
Share
През ноември и декември 2021 г. се проведе първият модул на курса „Дизайн на визуални материали за начинаещи“  с лектор графичния дизайнер Боян Петков.

В обучението се включиха 10 участнички от цялата страна, 6 от тях – от Русе. С лектора те разгледаха универсален дизайн подход при решаване на креативни задачи, а по време на упражненията на живо, го упражниха и затвърдиха.

Беше направено въведение в използването на софтуера за редактиране на цифрови изображения Photoshop, като участничките усвоиха подходящи подходи при обработка на различни типове изображения.

Ето част от обратната връзка, които получихме след приключването на първия модул от нашия курс „Дизайн на визуални материали за начинаещи“ с Боян Петков:

 

Много професионално, добре организирано и систематизирано. Беше изключително полезно и ще се радвам, ако има възможност да надградим знанията и уменията в следващо обучение по темата.
Маруся Цветанова

Обучението беше на професионално ниво, с позитивни и положително настроени хора. Придобих повече познания и опресних старите си такива. Благодаря ви!

Вероника Павлова

Изключително доволна съм от обучението „Дизайн на визуални материали за начинаещи“ с преподавател Боян Петков. Курсът беше организиран отлично, а материалът – поднесен по много достъпен, методичен и умел начин с фокус върху практичното му приложение, без да липсва необходимата доза теория. Личното отношение и обратната връзка от страна на преподавателя към всеки един от участниците бяха безценни и именно това за мен отличи курса на Startup Factory от всички останали на пазара.
Беше много вдъхновяващо и мотивиращо да имам възможност в приятелска атмосфера да се уча от изключителен професионалист и практик с дългогодишен опит, който дава конкретни съвети и насоки за усъвършенстване работата на всеки.
Наученото веднага успях да приложа на практика в сферата, в която работя, което още веднъж засвидетелства ефективността на обучението – едно удовлетворяващо и зареждащо преживяване, което препоръчвам на всеки с интерес към дизайна и творческата изява!
Ирена Маркова

 Споделяме с вас минимална част от преживяването на участниците:

 

И едно кратко видео:

 

Обучението се осъществи по проект „Развитие на дигитални и предприемачески умения в Русе и региона“ с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“.

Организатори

Америка за България - партньори на StartupFactory

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната.

Фондацията е плод на успеха на Българо- американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: us4bg.org.

Startup Factory logo

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи вече шеста година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в региона. Екипът организира обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризира активно възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса.