fbpx
Share

Представяме ви Иван Господинов – възпитаник на фондация Заедно в час, председател на неправителствената организация Образование без раници, представител на Khan Academy за България, докторант по философия на образованието в Catholic University of Eichstaett-Ingolstadt, Германия и учител по философия в България.

Занимава се активно с дигитализацията на образованието – автор е на главата „Дигитална грамотност“ в наръчника Как да развиваме умения на 21-ви век в час (2016), издаден от фондация Заедно в час. Носител е на отличие за иновации в образованието на ICT Media. През същата година е говорител на конференция в Европейския парламент, Брюксел, за дигиталното образование.

Иван Господинов е участвал в множество интервюта, предавания и конференции на разнообразни образователни теми. Изнасял е и е организирал учителски обучения за употребата на технологии в клас и управление на класа.

Повече за него ще научите в интервюто на Михаела Георгиева в звуковия файл:

 

Михаела Георгиева е стажант в Startup Factory от септември 2021г. Тя е граждански активна личност, която се вълнува от темата за съвременното образование. Иска да бъде част от промяната и смята, че мястото на младия творец определено не е сред „масата“, но е сред хората. Повече за нея научете в интервюто.

Вижте още от интервютата, които Михаела специално подготви за аудиторията на Startup Factory:

Интернет – този невероятен социален инструмент 

YouTube като прозорец към света [аудио интервю с Хайро]

Класическата музика като лек за душата на 21-ви век [аудио]

За добротворството от първо лице – среща с Богомила

Да напишеш своя успех с азбуката на предприемачеството [аудио]

Посланието на Тони Енчев към нашето „позаспало общество“ [аудио]

Ако и ти си граждански активна личност, търсиш работно пространство, контакти с интересни хора или участие в събития и обучения, които променят?

Къщата на гражданските организации в Русе е мястото, където ще намериш всичко под един покрив.

Научи повече

Не пропускай информация за събитията и обученията на

Startup Factory

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

и веднага ще получиш две свободни за сваляне електронни книжки на тема МАРКЕТИНГ & БЛОКЧЕЙН

Лого БФЖ

Startup Factory e сдружение в обществена полза, регистрирано в Русе. Екипът работи активно вече шеста година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици и възрастни от цялата страна. От лятото на 2021 г. сдружението отвори вратите на Къщата на гражданските организации в Русе – споделено място, което събира граждански активни хора и НПО от региона.