fbpx
Share

Представяме ви русенката Мария Йолова – една от първите участници в Курса по дигитално рисуване за ученици на Startup Factory през лятото на 2019 г. с ръководител Петя Бонева. В момента изучава графичен дизайн в SoftUni Creative.

Мария има собствена страница в Instagram, където качва своето изкуство. Мечтата ѝ е един ден хобито ѝ да се превърне в професия.

Сега тя е последна година ученичка в АЕГ „Гео Милев“. Дипломирането ѝ съвпада с това в SoftUni Creative, след което официално ще се дипломира като дизайнер. Смята да кандидатства и в няколко български университета, където ще продължи да се развива като изучава специалност „Графичен дизайн“.

Чуйте интервюто на Михаела Георгиева с Мария Йолова в звуковия файл:

 

Вижте част от творбите на Мария:

Ако и вие желаете да се запознаете с основните принципи на работа в графичния дизайн, сега бихте могли да се включите в предстоящия Курс „Дизайн на визуални материали за начинаещи“ на Startup Factory.

Регистрирайте се тук.

Началото е на 30 октомври 2021г. 

Михаела Георгиева е стажант в Startup Factory от септември 2021г. 

Тя е граждански активна личност, която се вълнува от темата за съвременното образование. Иска да бъде част от промяната и смята, че мястото на младия творец определено не е сред „масата“, но е сред хората. Повече за нея научете в интервюто.

Вижте последните интервюта, които Михаела специално подготви за аудиторията на Startup Factory:

Русенската писателка Мирая Гешева за предприемачеството [аудио]

Размисли за образованието – разговор с Иван Господинов [аудио]

и още..

Не пропускай информация за събитията и обученията на

Startup Factory

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

и веднага ще получиш две свободни за сваляне електронни книжки на тема МАРКЕТИНГ & БЛОКЧЕЙН

Лого БФЖ

Startup Factory e сдружение в обществена полза, регистрирано в Русе. Екипът работи активно вече шеста година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици и възрастни от цялата страна. От лятото на 2021 г. сдружението отвори вратите на Къщата на гражданските организации в Русе – споделено място, което събира граждански активни хора и НПО от региона.