fbpx
Share

Заповядайте на 1-часова безплатна лекция на тема „Modern Identity Security Platforms“.

Иван Пепелов ще представи въвеждащи понятия в киберсигурността и основите на системите за управление на дигитална самоличност (Identity Management).

Аудиторията ще се запознае със съставните части на тези системи, а именно Управление и Администрация на Дигиталната Самоличност, Управление на Достъп и Управление на привилегирования Достъп, и как те работят заедно, за да формират платформа за сигурност чрез дигитална самоличност.

Не се изискват предварителни знания. Информацията ще бъде представена като за начинаещи в сферата на информационната сигурност.

Кога?

5 март, 2024г. от 10.00 ч

Къде?

Русенски университет „Ангел Кънчев“, Зала Сименс (2Г.204)

Събитието ще се проведе в две части – лекционна и дискусионна с Networking After Party.

Допълнителна информация за събитието:

Събитието се организира в партньорство с катедра „Компютърни системи и технологии“ към Русенски университет и компания IDVKM.

Присъствието е безплатно, но след задължителна регистрация.

❗Моля, направете регистрация, само ако планирате да присъствате.

Дискусионната неформална част на събитието ще се проведе под формата на Networking After Party от 18.30 ч. в пекарна Хабитати.

За лектора:

Емилиян ЕневИван Пепелов е опитен IT специалист със силен фокус върху Немскоговорящите страни в Европа. Той е експерт по сигурността с над 10 години опит в управлението и администрирането на самоличността, управлението на достъпа и управлението на привилегирован достъп. Освен това той е (Agile) професионалист по управление на проекти и обучител по меки умения. От 2021 е CEO на IDVKM – сертифициран имплементатор в областта на Identity Management

 

Дискусионната част на събитието ще се проведе в:

 ХабитатиХабитатисподелено пространство за любители на апетитни печива, фермерски продукти, ароматно кафе и крафт бира.

⏲️  Начало: 18.30 ч
📍  ул. „Добри Немиров“ 11 в гр. Русе

EU Logo

Настоящата публикация е създадена от екипа на сдружение Startup Factory в рамките на проект InfoSec Skills+, който се реализира с финансовата подкрепа на Transatlantic Foundation по проект PROTEUS, съфинансиран от Европейския съюз. Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на сдружение Startup Factory и не отразяват непременно вижданията на Европейския съюз или Европейската изпълнителна агенция по образование и култура. Европейският съюз и представляващият орган не могат да носят отговорност за тях.

Подобни статии

Как се създава силна парола?

Как се създава силна парола?

Една от първите и най-важни стъпки към защитата на вашите данни е създаването на силна парола. Но какво всъщност означава „силна парола“?

За Startup Factory:

Startup Factory logo

Startup Factory e сдружение с нестопанска цел, което работи от 2015 година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в България. През 2022 г. организацията създаде платформа с видео обучения, записи от уебинари и много безплатни ресурси в помощ на всеки, който желае да повишава квалификацията си самостоятелно откъдето и когато пожелае. 

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В ДИГИТАЛНИЯ СВЯТ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко първи: събития, обучения, новини и възможности.