fbpx
Share

Партито на общността на Startup Factory по случай 9 години от създаването на организацията беше прекрасна възможност да обменим идеи, да свържем нови хора един с друг, да се вдъхновим и да планираме нови инициативи.

Мисията на Startup Factory e точно тази – изграждане на общности, а събитието на 5 март 2024г. беше олицетворение на нашето призвание. Председателят на сдружението, Емилиян Енев, винаги е бил застъпник за създаването на екосистеми, синергии и колаборации и това не са празни думи. Много малко са нещата, които можем да постигнем сами в живота си. В основата на нашите успехи са споделянето, сътрудничеството, комуникацията и съвместното създаване на стойност.

Нивото на енергия беше доста над тавана на Хабитати, а приливите на положителни емоции заливаха всички. Уверете се сами от снимките, които улисани в приятни разговори едва не пропуснахме да направим.

В събитието се включи и Галин Стефанов от Варна, който представи страхотната общност на Varnapreneurs и вече стартирахме изграждането на предприемачески мостове между Русе и морската столица.

Гост също бе и Иван Пепелов – поддръжник на организацията от самото ѝ създаване през 2015 година. С него организирахме по-рано същия ден и едно полезно събитие – лекция на тема „Modern Identity Security Platforms“

Историята на Startup Factory от създаването на организацията до днес сме подготвили визуално в страницата За нас.

WE KEEP GOING!

Гледайте запис на 1-часовата лекция на тема „Modern Identity Security Platforms“.

Лекторът Иван Пепелов представя въвеждащи понятия в киберсигурността и основите на системите за управление на дигитална самоличност (Identity Management).

 

Събитието бе организирано в партньорство с катедра „Компютърни системи и технологии“ към Русенски университет и компания IDVKM и е част от серията инициативи, които имат за цел да подобрят уменията на служителите на организациите на гражданското общество в областта на информационната сигурност.

Още материали по темата ще откриете в специализираната ни рубрика Киберсигурност.

развий дигиталните си умения с нашите видео курсове

Курс ИИ в изкуството

Емилиян ЕневЕмилиян Енев е председател на сдружение Startup Factory и предприемач в сферата на новите технологии.

Един от основателите е на блокчейн компанията Recheck, която се занимава с адаптирането на технологията към нуждите на различните бизнеси.

Емилиян е участвал в разработването на няколко онлайн проекта и дигитални продукта, като неговите силни страни са бизнес мениджмънт, онлайн маркетинг, създаване на съдържание, валидиране на идеи, стратегии за монетизация и ангажиране на клиенти. 

Подобни статии

Лого БФЖ

Startup Factory e сдружение с нестопанска цел, което работи от 2015 година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в България. През 2022 г. организацията създаде платформа с видео обучения, записи от уебинари и много безплатни ресурси в помощ на всеки, който желае да повишава квалификацията си самостоятелно откъдето и когато пожелае. 

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В ДИГИТАЛНИЯ СВЯТ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко първи: събития, обучения, новини и възможности.