fbpx
Share

❗❗ ❗ ВНИМАНИЕ обучението се отлага за 4-6 юли 2022❗

Обучението е безплатно и е подходящо за младежи на възраст 13-19 години, които имат интерес към изкуството и дизайна.
Участниците, могат покажат творчеството си на лекторката – на графичен таблет, скицник или под всякаква друга форма, която използват. НЯМА изискване и задължение за това.

Кога?

Дати на провеждане: началото на юли, 2022 г. като част от програмата на Седмицата на дигиталното изкуство и технологии.

Къде?

Обучението ще се проведе присъствено в гр. Русе.

Лектор

Петя Бонева – дизайнер, дигитален художник и активен участник в NFT общности в различни платформи.

За лектора:

Петя Бонева се занимава с дизайн и дигитално рисуване от 2007г. Завършва докторска степен по дизайн в Русенски университет „Ангел Кънчев“.

Работи повече от седем години в сферата на гейминг индустрията, а от лятото на 2018г. взима активно участие в децентрализираната платформа за живи предавания Dlive едновременно като стриймър и дизайнер по различни проекти.

Основен лектор в курса „Дигитално рисуване“ на Startup Factory.

През последната една година натрупва опит и успехи в NFT общности и платформи.

Последното събитие на Startup Factory, проведено с Петя Бонева предизвика изключително голям интерес сред младата аудитория. Темата бе: Възможности за развитие в NFT общността през погледа на твореца.

Обучението се осъществява по проект „Развитие на дигитални и предприемачески умения в Русе и региона“ с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“.

Similar articles

Организатори

Америка за България - партньори на StartupFactory

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната.

Фондацията е плод на успеха на Българо- американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: us4bg.org.

Startup Factory logo

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи вече шеста година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в региона. Екипът организира обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризира активно възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса.