fbpx
Share
3D modelling

Присъствено обучение за ученици в Русе

Разбери дали света на CGI е за теб!

Какво ще научиш в курса?

Ще научиш как големите студиа създават визуални ефекти за филми и за игри и заедно с това ще направиш твоя първи 3D Модел.

В периода на уъркшопа, ще се срещнеш с предизвикателства и индивидуална работа, но въпреки това ще имаш достатъчно свобода върху крайния резултат.

Какво ще ти е необходимо?

Обучението ще се проведе в оборудвана зала с компютри с необходимата техническа обезпеченост. Въпреки това, ако държиш на твоя лаптоп и имаш видеокарта и поне 16 GB RAM, можеш да работиш на него.

От участниците се изисква още желание и ентусиазъм да учат и да развиват уменията си.

3D modelling

11 и 12 февруари, 2023 г.

13:00 - 17:00 ч. двата дни

ЦУТНТ на ул. Одрин 1, Русе

40 лв

За кого е подходящ курсът?

Уъркшопът е предназначен за ученици, желаещи да разберат дали това е кариерния път, по който искат да поемат. Споделяйки своя опит, лекторът ще им даде насоки как най-добре да се подготвят в тази насока.

Как да кандидатстваш?

За да кандидатстваш в обучението, кликни ТУК или върху бутона „ЗАПИСВАМ СЕ“ и следвай стъпките. След успешно заплащане на таксата, мястото ви ще бъде резервирано.

Лектор

Николай Маринов Николай Маринов се занимава с CGI от 8 години, като последните пет професионално към различни софтуерни компании. Заедно със своя екип са разработили различни приложения за Virtual Reality, Real estate и игри.
Николай и неговият екип печелят регионалното състезание „NASA Space Apps Challenge“ две поредни години, 2018 и 2019, с което си осигуряват и участие на световните финали.

През 2020 година печели състезанието на Adobe Substance – Meet Mat 2 в конкуренция с над 1600 участника в цял свят. Към момента той работи в едно от най-големите студиа във Великобритания – Frontier Developments. Работи като специалист по 3D Текстуриране към Frontier където разработва световно известни титли като Jurassic World Evolution 2, F1 Manager 22 и Warhammer.

Повече за Николай можете да прочетете в интервюто му за Startup Factory.

Какво още ще получиш?

Допълнителна стойност

» Ще се запознаеш със съвременните технологии за създаване на 3D обекти и персонажи!

» Ще развиеш и добавиш едно от най-актуалните дигитални уменията към своята автобиография!

сертификат

Всеки участник ще получи електронен сертификат за успешно завършено обучение.

Цена за двудневен уъркшоп (11-12 февруари)

Уъркшоп по 3D Моделиране за начинаещи

40 лв

 

Всички предстоящи обучения

Продажби и маркетинг

от 6.02., всеки понеделник

18:00 - 20:00 часа

Доказани принципи и методология

3D modelling

11-12 февруари, 2023 г.

13:00 - 17:00 ч. двата дни

Визуални ефекти за филми и игри

Уеб програмиране

от 4.03, всяка събота

11:00 - 14:00 часа

Уеб програмиране с HTML, CSS и JavaScript

 

За въпроси: телефон +359 888 79 66 73 

ПАРТНЬОРИ:

Америка за България - партньори на StartupFactory

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната.

Фондацията е плод на успеха на Българо- американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: us4bg.org.

ЦУТНТ

ЦПЛР-Център за ученическо техническо и научно творчество – Русе е с над 50 – годишна традиция и опит в извънучилищното обучение на ученици от І до ХІІ клас. Основан е през 1969 г. като Станция на Младите Техници. Намира се в централната част на гр. Русе. Формите, които центърът предлага осмислят свободното време на децата и допринасят за развитието им в различни области на познанието, което дава възможност за изява на регионални, национални и международни олимпиади, състезания и конкурси.

Русе Конф

RuseConf е техническа конференция, част от IT Турнето – пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти. 

ОРГАНИЗАТОРИ:

Startup Factory logo

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в региона. Екипът организира обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризира активно възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса. 

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В ДИГИТАЛНИЯ СВЯТ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко първи: събития, обучения, новини и възможности.