fbpx
Share
Уеб програмиране

Присъствено обучение в Русе

Курсът „Електронна търговия за ученици“ представлява адаптиран образователен план за запознаване на ученици между 8 и 12 клас с електронната търговия и различните направления в нея.

Какво ще научиш в курса?

»  Какво е електронна търговия?

»  Защо бизнесите пренасят своята дейност онлайн?

»  Какво можем да продаваме онлайн?

»  Какво е нужно, за да продаваме онлайн?

»  Видове професии в онлайн търговията.

Защо да кандидатстваш за курса?

Лекторът ще ти разкаже какво те очаква, ако ти искаш да се занимаваш с електронна търговия, когато завършиш училище. Ще ти го представи по достъпен и забавен начин. Ще видиш колко разнообразен и интересен е светът на електронните търговци.

Разработване на уеб страници

14 февруари, 2023 г., 18:00 ч

4 занятия - всеки вторник x 2 часа

ул. Цар Калоян 10, ет. 4, Русе

БЕЗПЛАТНО

Как да кандидатстваш?

За да кандидатстваш в обучението, кликни ТУК или върху бутона „ИСКАМ ДА КАНДИДАТСТВАМ“ и следвай стъпките.

ДО УЧАСТИЕ ЩЕ БЪДАТ ДОПУСНАТИ до 15 УЧЕНИКА, които ще получат потвърждение най-късно до 12 февруари.

Лектор

Никола Илчев Никола Илчев е една от най-добре познатите личности в сферата на електронната търговия в България, с повече от 12 години опит в областта. Неговата организация eCommerce Academy провежда множество конференции и обучения, създава полезно видео съдържание за YouTube канал с над 6500 последователи, прави подкаст, издава бизнес литература, провежда конкурс за електронни търговци и много други. Никола има значителен принос за развитието на бранша в страната и лично помага на много компании да се развиват, както у нас, така и на международни пазари.

НАУЧИ ТАЙНИТЕ НА УСПЕШНИТЕ ОНЛАЙН ПРОДАЖБИ В РАМКИТЕ НА
4 ЛЕКЦИИ x 2 ЧАСА!

! ВКЛЮЧИ СЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО !

Отзиви от предишни издания

„Този курс на обучение беше много интересен и полезен за мен. Наистина не допусках, че може да покрие очакванията ми, но дори ги надмина. Научих неща, които със сигурност ще са ми полезни в работата и ще ми помогнат да разширя и доразвия бизнеса, с който се занимавам. Благодаря за отношението и вниманието, с което се отнесоха Теодора Енева и Никола Илчев.“ (Теодора Божилова-Станчева)

 

„Курсът Основи на електронната търговия покри напълно очакванията ми. Бяха засегнати множество практически примери. Лекторът представи всички видове онлайн бизнес и даде насоки за развитие както на българския пазар, така и на международния. Организацията и провеждането на обучението бяха на много високо ниво.“ (Потвърден участник)

„Препоръчвам този курс на всички, които искат да получат основни познания и развитие в областта на електронната търговия. Информацията беше много полезна, достъпна и атрактивно поднесена. Благодаря на организаторите и на лектора за отзивчивостта и тяхната всеотдайност при провеждането на курса!“ (Доброслава Стоилова)

„Курсът е много добре структуриран. Лекторът е с отлични познания и откроява много дребни детайли. Предава ги с много примери, споделяне на личен опит и нагледното показване на нещата.“(Вангел Апостолов)

„Интересно обучение, след което се чувстваш ентусиазиран и желаеш да научаваш все повече и повече неща.“ (Потвърден участник)

„Отличен курс със съвременна информация, описващ утвърдени практики в електронната търговия и тяхното приложение за България.“ (Потвърден участник)

„Доволна съм от обучението и от информацията, която получих. Организацията е безупречна, а лекторът обяснява компетентно и разбираемо и се старае да е максимално полезен за всеки. Радвам се, че открих Startup Factory и обученията, които предлагат, намирам ги за изключително полезни за всеки, който иска да повиши дигиталната си култура.“ (Ирина Димитрова)

ВСЕКИ УЧАСТНИК В ОБУЧЕНИЕТО ЩЕ ПОЛУЧИ ПОДАРЪК ОТ ЛЕКТОРА:
КНИГАТА „БЪДИ КАТО АМАЗОН“

Какво още ще получиш?

Допълнителна стойност

» Ще добавиш едно от най-актуалните дигитални уменията към своята автобиография!

» Ще научиш какво е необходимо, за да си успешен дигитален предприемач!

» Ще разбереш защо е необходим електронен магазин? Кои платформи са подходящи за изграждане на онлайн магазини? Колко струва да имаш такъв магазин?

сертификат

Всеки участник ще получи електронен сертификат за успешно завършено обучение.

! ВКЛЮЧИ СЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО !

Всички предстоящи обучения

Продажби и маркетинг

от 6.02., всеки понеделник

18:00 - 20:00 часа

Доказани принципи и методология

3D modelling

11-12 февруари, 2023 г.

13:00 - 17:00 ч. двата дни

Визуални ефекти за филми и игри

Уеб програмиране

от 4.03, всяка събота

11:00 - 14:00 часа

Уеб програмиране с HTML, CSS и JavaScript

 

За въпроси: телефон +359 888 79 66 73 

ПАРТНЬОРИ:

Америка за България - партньори на StartupFactory

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната.

Фондацията е плод на успеха на Българо- американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: us4bg.org.

Русе Конф

RuseConf е техническа конференция, част от IT Турнето – пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти. 

ОРГАНИЗАТОРИ:

Startup Factory logo

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в региона. Екипът организира обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризира активно възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса. 

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В ДИГИТАЛНИЯ СВЯТ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко първи: събития, обучения, новини и възможности.