fbpx
Share
Курс Програмиране

онлайн обучение за българи, живеещи в чужбина

Обучението ще даде мотивация на младежите за едно желано развитие в дигиталния свят, като ги насърчи да използват дигитални технологии.

разработване на уеб страници

Ще представим най-важните принципи при изграждане на уеб страници посредством езиците HTML, CSS и JavaScript.

Какво ще е необходимо?

Собствен лаптоп, добра интернет връзка и желание за придобиване на нови знания.

Z

Какво да очаквате?

Учениците ще усвоят основни познания за работа с базови алгоритми и добри практики при писане на код. Ще разберат, че да създаваш уеб страници и да програмираш е интересно, вълнуващо, забавно и много полезно занимание.

 

Курс Програмиране

от 10.10.2023, 7 месеца

Всеки вторник, 18-20:30 часа

Уеб програмиране с HTML, CSS и JavaScript.

онлайн през Zoom

480 EUR

ПРОГРАМА

обучение

Създаване на уеб страници

кога

От 10 октомври, всеки вторник,

от 18 до 20:30 ч. българско време

къде

онлайн, през Zoom

Цена

480 Eвро за 7-месечен курс 

Какво ще се учи?

Обучението ще даде мотивация на учениците за едно желано развитие в дигиталния свят, като ги насърчи да използват дигитални технологии.

Целта на курса е да представи най-важните принципи при изграждане на уеб страници посредством езиците HTML, CSS и JavaScript. Това е добра основа, чрез която може да се задълбочи изучаването или лесно да се премине към друг програмен език.

Занятията ще бъдат със силна практическа насоченост и курсистите ще получат важни знания за създаване на уеб страници. Ще усвоят основни познания за работа с базови алгоритми и добри практики при писане на код.

В приветлива атмосфера, подходяща за начинаещи, под ръководството на преподавателя, участниците ще създадат свои уеб приложения, които ще публикуват в интернет пространството.

Участниците ще имат пълен достъп до обучителните материали за неограничен период, което ще им позволи да надграждат уменията си в удобно за тях време и с подходящо за тях темпо.

за кого е подходящо обучението

Предназначен е за младежи, които говорят български език, но живеят в чужбина и имат малък опит в уеб дизайна и програмирането или са напълно начинаещи. Обучението ще им даде мотивация за едно желано развитие в дигиталния свят, като ги насърчи да използват дигитални технологии.

Как да се запишеш?

За да се запишете в 7-месечния курс, кликнете ТУК или върху бутона „ЗАПИШИ СЕ“ и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, мястото ви ще бъде резервирано.

Преподавател

Сюзан ФеимоваСюзан Феимова е старши учител по информатика и информационни технологии в Математическа гимназия „Баба Тонка“ – Русе и лектор по информатика в ЦУТНТ.

Магистър по математика и информатика с дългогодишен преподавателски опит.

Занимава се с подготовката на млади таланти и подпомага развитието и реализирането на идеите им.
Носител на множество регионални, национални и международни награди и отличия. Основен лектор в курсовете по Програмиране на Startup Factory.

Още за Сюзан Феимова, четете в интервюто с нея тук.

 

Цена за участие в 7-месечното обучение

СЪЗДАВАНЕ НА УЕБ СТРАНИЦИ

 

480 Евро / човек

 

Какво още ще получите?

Допълнителна стойност

Учениците ще се уверят, че да създаваш уеб страници и да програмираш е интересно, вълнуващо, забавно и много полезно занимание.

сертификат

Всеки участник ще получи електронен сертификат за успешно завършено обучение.

Бонус

Учениците ще придобият увереност в собствените си възможности и ще натрупат ценен опит в разработката на уеб страници.

Отзиви от участници в предишни издания на курса:

Хареса ми, че обясненията бяха прости и лесни за следване, както и възможността да бъде проверена работата на всеки и при проблем се отделяше време за неговото решаване. Бих посетила второ обучение на същата тема, както и други подобни за начинаещи в програмирането.
Курсовете по програмиране на Startup Factory са в удобно време и обстановка, а преподаването, материалът и упражненията са на ниво. Светлана
Прекрасна атмосфера, компетентен и мотивиращ лектор. С нетърпение очаквам следващите нива. Ева
Хареса ми индивидуалния подход. Никола
Хубаво е, че в нашия град има такова уютно местенце и компетентни лектори, които да ни помагат. Доволна съм от обучението, положи основи на това, което ме интересуваше. Яна
Обучението „Основи на уеб програмирането“ надхвърли очакванията ми и най-много ме мотивира да продължа да се развивам дигитално. Ана
Доволна съм от обучението и от информацията, която получих. Организацията е безупречна, а лекторът обяснява компетентно и разбираемо и се старае да е максимално полезен за всеки. Радвам се, че открих Startup Factory и обученията, които предлагат, намирам ги за изключително полезни за всеки, който иска да повиши дигиталната си култура. Ирина 
Изключително полезно обучение, чиято стойност многократно надвиши неговата цена. Обучението премина при много дружелюбна атмосфера и много приятни емоции. Информацията беше поднесена професионално. д-р Галя Манчева

Цена за участие в 7-месечното обучение

СЪЗДАВАНЕ НА УЕБ СТРАНИЦИ

 

480 Евро / човек

 

Други онлайн обучения:

QA

 

За въпроси: телефон +359 888 79 66 73 

ОРГАНИЗАТОРИ:

Startup Factory logo

Startup Factory e сдружение с нестопанска цел, което работи от 2015 година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в България.

През 2022 г. организацията създаде платформа с видео обучения, записи от уебинари и много безплатни ресурси в помощ на всеки, който желае да повишава квалификацията си самостоятелно откъдето и когато пожелае. 

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В ДИГИТАЛНИЯ СВЯТ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко първи: събития, обучения, новини и възможности.