fbpx
Share
Уеб програмиране

присъствено обучение в русе

Обучението представя най-важните принципи при създаването на интернет страници. Едновременно  изгражда и логическо мислене.

разработване на уеб страници

Ще представим най-важните принципи в уеб програмирането на интернет страници посредством езиците HTML, CSS и JavaScript.

Какво ще ви е необходимо?

Собствен лаптоп, любопитство и малко търпение.

Z

Какво ще получите?

Ще се научите да пишете и да разбирате код, което ще ви помогне във всяка една професия в дигиталния свят.

Обучението е добра основа, чрез която може да се задълбочи в изучаването или лесно да се премине към друг програмен език.

 

Разработване на уеб страници

от 4 март, всяка събота

11 до 14 часа

Уеб програмиране с HTML, CSS и JavaScript.

Присъствено в Русе

60 лв

на месец

ПРОГРАМА

обучение

Разработване на уеб страници

кога

От 4 март, всяка събота,

от 11 до 14 ч. 

къде

Startup Factory,

гр.Русе, ул. Цар Калоян 10

Цена

60 лв на месец 

Какво ще се учи?

Обучението ще се провежда на модули от по 2 месеца. В малка група и под ръководството и индивидуалните напътствия на опитен преподавател, участниците ще:

  • Започнат да работят с базови алгоритми
  • Усвоят добри практики при писане на код
  • Овладеят езиците HTML и CSS

Постепенно ще започнат да изучават по-напреднали технологии, инструменти и похвати за разработка на уеб приложения с езика JavaScript и ще усъвършенстват умения за създаване на динамика и интерактивност в уеб сайтовете посредством скриптове.

Обучението е със силна практическа насоченост.

Упражненията са застъпени при всяка среща, а допълнително за самостоятелна работа ще бъдат задавани други.

Участниците ще имат пълен достъп до обучителните материали за неограничен период, което ще им позволи да упражняват и надграждат уменията си в удобно за тях време и с подходящо за тях темпо.

за кого е подходящо обучението

Обучението е за абсолютно начинаещи и е подходящо както за студенти и ученици, които искат паралелно с основното си обучение да разширят уменията си в дигиталната сфера, така и за хора на всякаква възраст, които обмислят да стартират кариера на бъдещи разработчици, да променят своя професионален път или просто желаят да допълнят уменията си.

Как да се запишеш?

За да се запишете в уъркшопа, кликнете ТУК или върху бутона „ЗАПИШИ СЕ“ и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, мястото ви ще бъде резервирано.

Преподавател

Сюзан ФеимоваСюзан Феимова е старши учител по информатика и информационни технологии в Математическа гимназия „Баба Тонка“ – Русе и лектор по информатика в ЦУТНТ.

Магистър по математика и информатика с дългогодишен преподавателски опит.

Занимава се с подготовката на млади таланти и подпомага развитието и реализирането на идеите им.
Носител на множество регионални, национални и международни награди и отличия. Основен лектор в курсовете по Програмиране на Startup Factory.

Цена за участие в обучението

РАЗРАБОТВАНЕ НА УЕБ СТРАНИЦИ

 

60 лв / месец

 

Какво още ще получите?

Допълнителна стойност

Добавете уменията по уеб програмиране към своята автобиография, за да бъдете напълно адекватни към съвременния пазар на труда.

сертификат

Всеки участник ще получи електронен сертификат за успешно завършено обучение.

Бонус

Умението да пишете и разбирате код ще бъде бонус в кариерата ви на модерен професионалист – дизайнер, онлайн маркетинг експерт, мениджъри на проект  и всеки с поглед към бъдещето. Ще можете осъзнато да се ориентирате в кода на интернет страниците, да ги редактирате и администрирате.

Цена за участие в обучението

РАЗРАБОТВАНЕ НА УЕБ СТРАНИЦИ

 

60 лв / месец

 

Отзиви от участници

Хареса ми, че обясненията бяха прости и лесни за следване, както и възможността да бъде проверена работата на всеки и при проблем се отделяше време за неговото решаване. Бих посетила второ обучение на същата тема, както и други подобни за начинаещи в програмирането.
Курсовете по програмиране на Startup Factory са в удобно време и обстановка, а преподаването, материалът и упражненията са на ниво. Светлана
Прекрасна атмосфера, компетентен и мотивиращ лектор. С нетърпение очаквам следващите нива. Ева
Хареса ми индивидуалния подход. Никола
Хубаво е, че в нашия град има такова уютно местенце и компетентни лектори, които да ни помагат. Доволна съм от обучението, положи основи на това, което ме интересуваше. Яна
Обучението „Основи на уеб програмирането“ надхвърли очакванията ми и най-много ме мотивира да продължа да се развивам дигитално. Ана
Доволна съм от обучението и от информацията, която получих. Организацията е безупречна, а лекторът обяснява компетентно и разбираемо и се старае да е максимално полезен за всеки. Радвам се, че открих Startup Factory и обученията, които предлагат, намирам ги за изключително полезни за всеки, който иска да повиши дигиталната си култура. Ирина 
Изключително полезно обучение, чиято стойност многократно надвиши неговата цена. Обучението премина при много дружелюбна атмосфера и много приятни емоции. Информацията беше поднесена професионално. д-р Галя Манчева

Всички актуални обучения:

Продажби и маркетинг

всеки понеделник, от 6.02.

18:00 - 20:00 часа

Доказани принципи и методология

Перфектната презентация

от 14.02, всеки вторник

от 18 до 20 часа

Успешни онлайн продажби

3D modelling

11-12 февруари, 2023 г.

13:00 - 17:00 ч. двата дни

Визуални ефекти за филми и игри

 

За въпроси: телефон +359 888 79 66 73 

ПАРТНЬОРИ:

Америка за България - партньори на StartupFactory

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната.

Фондацията е плод на успеха на Българо- американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: us4bg.org.

ОРГАНИЗАТОРИ:

Startup Factory logo

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в региона. Екипът организира обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризира активно възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса. 

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В ДИГИТАЛНИЯ СВЯТ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко първи: събития, обучения, новини и възможности.