fbpx
Share
Уеб програмиране

присъствено обучение в русе

Startup Factory обявява 5-тото издание на Програмата си за предприемачи на ранен етап.

За кого е предназначена програмата?

Програмата Startup Booster е предназначена за хора, които са започнали работа по своите проекти и са сериозни в намеренията си да развият успешен бизнес.

Със серия от уъркшопи, предизвикателства и индивидуална работа ще вдигнете няколко нива и ще влезете в лигата на предприемачите, които не разчитат на шанса и случайността, за да постигат реални успехи.

Защо да се запиша в програмата?

Startup Booster включва най-полезните елементи от предишни наши курсове, но ги надгражда и предлага синтез на утвърдените принципи и методи за управление на стартъп проекти.

Програмата е предназначена да ви извади от зоната на комфорт и да ви принуди да направите трудните неща, които са разликата между мечтите и резултатите.

Разработване на уеб страници

от 6 февруари 2023

продължителност: 2 месеца

всеки понеделник, 18:00 - 20:00

Русе, ул. Цар Калоян 10

120.00 лв

Участниците с най-голям прогрес ще презентират за инвестиция пред фонда за рисков капитал Innovation Capital - партньор на програмата.

Innovation Capital

Не се записвайте за Startup Booster, ако искате да слушате лекции за предприемачество, защото ще бъдете разочаровани.

Но ако сте обсебени от визията за вашия бизнес и сте готови да платите цената за реализирането му - ние сме ви приготвили нещо специално!

Startup Booster Програма за Предприемачи:

Начало: 6 февруари, 18.00 ч

Продължителност на програмата: 2 месеца

Къде: Startup Factory, гр.Русе, ул. Цар Калоян 10

Как ще премине обучението?

Уъркшопите на Startup Booster ще бъдат комбинирани с индивидуална работа по прилагане на усвоените принципи и методи в стартъп проектите. Формулирани са конкретни предизвикателства за постигане на измерими цели от участниците в програмата. Менторите ще предлагат насоки и методи за валидиране на бизнес начинанията, а прогресът ще бъде отчитан на седмична база.

Как да се запиша?

За да се запишете в програмата, кликнете ТУК или върху бутона „ИСКАМ ДА СЕ ЗАПИША“ и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, мястото ви ще бъде резервирано.

Лектор

Емилиян Енев Емилиян Енев е председател на Управителния съвет на Сдружение Startup Factory, инициатор на организацията и нейна основна движеща фигура. Той е сред основателите на Българската Стартъп Асоциация (BESCO) и носител на множество награди. Управляващ съдружник във високотехнологичната компания Recheck.

Той е участник в програмата Techstars и привлича инвестиции в управляваните от него фирми. В уъркшопите и менторските сесии Емилиян ще предаде най-полезното от практиката и ще провокира участниците да действат смело и решително.

! ВКЛЮЧИ СЕ И РЕАЛИЗИРАЙ МЕЧТИТЕ СИ !

НАШИТЕ МЕНТОРИ ЩЕ СА ДО ТЕБ И ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПЯТ ПО ПЪТЯ КЪМ ЦЕЛТА!

Ментори

Красимир Кехайов Красимир Кехайов ще се фокусира върху темата за инвестициите и търсене на финансиране за стартиращи проекти.

След завършване на образованието си, Краси прекарва 3 години като инвестиционен банкер в Goldman Sachs. Решава да напусне познатите води и заминава за Куала Лумпур, Малайзия, където помага за формулирането и стартирането на нови бизнеси за кратко. По-късно изгражда свой бизнес в сферата на недвижимите имоти в Лондон. След 7 години като предприемач се връща в България и сега помага на стартъпи да наберат финансиране за своето развитие.

Христина Соколова Д-р Христина Соколова ще съдейства за развитие на дигиталния маркетинг на всеки един проект.

Христина е преподавател в областта на междукултурната и бизнес комуникация в Русенски университет „Ангел Кънчев“. Тя е активна в развиването на предприемачески умения сред ученици и комуникативни умения сред хора от всякакви възрасти, майчин език и произход. През 2020г. завършва специализация по дигитален маркетинг, който става нейната нова страст.
Христина вярва, че всеки човек може да постигне мечтите си, когато се намира в подкрепяща и мотивираща среда.

Христина СоколоваАдвокатско съдружие „Миланова и партньори“  ще се включи с екип от адвокати, данъчни консултанти, бизнес консултанти и счетоводители.

Адвокатско съдружие „Миланова и партньори“ е представител на European Law Firm за България, част от най-голямата европейска мрежа от правни кантори предоставящи юридическа помощ във всички европейски държави.

Христина Соколова Експертите от GreenUp ще подкрепят и промотират най-обещаващите решения в областта на устойчивостта и кръговата икономика

GreenUp е платформа за устойчиви решения и зелени иновации. Инициаторите изграждат общност, водена от предприемачи, която се справя с най-големите предизвикателства на 21 век.

Startup Factory

Други ментори експерти в уеб дизайна и брандинг на бизнес проекти от общността на Startup Factory в зависимост от нуждите на участниците.

Довери се на опита: Разбери от първа ръка доказани принципи и методология за управление на бизнес

Цена: 120.00 лв

ВСЕКИ УЧАСТНИК В ПРОГРАМАТА ЩЕ ПОЛУЧИ БЕЗПЛАТЕН ДОСТЪП ДО ПЛАТФОРМАТА С ВИДЕО КУРСОВЕ И УЕБИНАРИ НА STARTUP FACTORY

Програмата включва следните етапи & предизвикателства:

1. Да започнем с основното и да дефинираме правилата на играта.

Бизнесът не е стреляне в тъмното, има работеща и доказана методология. Всичко се учи в движение, но тези принципи ще увеличат вашите шансове.

💡 Предизвикателство – опишете принципите и методите, които ще приложите във вашите проекти.

2. Какво да направя?

Как да избера продукта или услугата, които имат най-голям шанс за успех и отговарят на моите най-силни страни?

💡 Предизвикателство – дефинирайте ясно вашето Защо и направете реалистична оценка в кои пазарни ниши вашето Защо има шанс да се въплъти в страхотен продукт или услуга.

3. За кого да го направя?
Задълбочено познаване на нуждите и проблемите на пазара са задължително условие за изграждане на успешна концепция за стартиращ бизнес.

💡 Предизвикателство – определете идеалния профил на клиента.

4. Има ли бизнес в избраната ниша?
Какви са методите за валидация на рентабилността и потенциала за растеж на моя бизнес? Как да направя калкулация на основните икономически параметри (unit economics)?

💡 Предизвикателство – направете сериозно пазарно проучване и валидирайте основните хипотези за устойчивото развитие на проекта ви.

5. Позициониране на продукта на пазара (go-to-market).
Как да намерим първите плащащи клиенти и защо не трябва да чакаме за това с различни оправдания?

💡 Предизвикателство – намерете и говорете с първите си плащащи клиенти. Получете от тях ангажимента да купуват от вас при определени условия.

6. Как работят успешните екипи?
Управление на комуникацията, очакванията и отношенията в екипа. Привличане на съмишленици и ментори.

💡 Предизвикателство – симулация на директна комуникация при вземане на трудни решения.

7. Често срещани грешки и митове.
Стартъпите умират заради тези грешки. Как да се предпазя?

💡 Предизвикателство – напишете post mortem. Вашият бизнес е умрял и вие описвате причините за това.

8. Бизнесът като израз на ценности и изграждане на общност.
Живеем в свързан свят и не можем да скрием важните неща за компанията ни. Как да използваме силата на прозрачността и откритата комуникация? Как да изграждаме лични отношения с нашите клиенти и потребители?

💡 Предизвикателство – формулирайте силни маркетингови послания (hook points), които въздействащо комуникират ценностите на вашата компания и стойността на продукта или услугата.

9. Как да направим бизнеса си готов за инвестиция?
Не търсете инвеститор преди да сте направили това.

💡 Предизвикателство – подгответе драфт на презентация за инвеститори и финансов модел.

Какво още ще получа?

Индивидуални менторски сесии

Лекциите ще бъдат комбинирани с индивидуална работа по прилагане на усвоените принципи и методи в стартъп проектите.

Ще бъдат формулирани конкретни предизвикателства за постигане на измерими цели от участниците в програмата.

Менторите ще предлагат насоки и методи за валидиране на бизнес начинанията, а прогресът ще бъде отчитан на седмична база.

сертификат

Всеки участник ще получи електронен сертификат за успешно завършено обучение.

Отзиви от предишни издания

Бранимир Стефанов

Отличен подбор на лекторите и организация на програмата! Полезни и ценни лекции, даващи стойност! Очаквам с нетърпение следващите събития на Startup factory!

Кристина Димитрова

Саня Циркова

Със Startup Factory думите „обучение“, „лекция“ и „семинар“ не се асоциират с остарели методи за поднасяне на информация – тук наистина става дума за развиване на съвременни умения, които са предоставени по един модерен начин. Благодаря Ви много за усиления труд!

Мария Маринова

Винаги е добре да се учиш от знаещите и можещите.

Таня Иванова

Искам да благодаря за прекрасния и съдържателен курс, който организирахте. Всичко беше супер, от организацията, до нещата които се представиха и обсъждаха. Пожелавам ви и занапред успех във всяко начинание 🙂

Доброслава Стоилова

Благодаря за възможността да се включа в онлайн обучението по предприемачество в периода 1-4 август! Макар, че нямах възможност да участвам във всички сесии, ми беше изключително приятно да участвам и да получа толкова полезна информация в областта на start-up.

Ирина Димитрова

Доволна съм от обучението и от информацията, която получих. Организацията е безупречна, а лекторът обяснява компетентно и разбираемо и се старае да е максимално полезен за всеки. Радвам се, че открих Startup Factory и обученията, които предлагат, намирам ги за изключително полезни за всеки, който иска да повиши дигиталната си култура.

Марияна

Изключително съм удовлетворена от обучението по Предприемачество – отлична организация и професионални съвети и напътствия.

Николай Атанасов

Поздравявам ви, както и лектора и целия ви екип за идеята и организацията на Онлайн курса по Предприемачество!

Мария Джунлиева

Курсът, както и предоставените материали, бяха много полезни за мен!Продължавайте да бъдете така позитивни, да се развивате и да показвате красотата, а и не само, на предприемаческия свят, на тези, които все още не са се сблъскали с него или имат нужда някой да им помогне, за да го преоткрият!

Звездица Георгиева

Много ви благодаря, времето с вас беше много ценно за мен – даде ми нова насока на мисълта! Наистина моите планове са свързани с градинарството и не са високотехнологични, но промяната в начина на преценка на ситуацията, поглеждането отстрани и планирането в перспектива, са неща, които съм сигурна, че ми помогнат и в моята сфера!

Зиба Чакърян

Всичко казано и показано е невероятно полезно, поднесено синтезирано и с препратки към допълнителни материали, в случай че искам(е) да прочетем/научим повече.

Деница Пейчева

Искрено благодарим за възможността да участваме в проведеният онлайн курс на обучение по предприемачество за жени. Натрупахме познания в областта на предприемачеството, но също така и ценни съвети, относно това как на практика да приложим идеите си. Дадохте ни изключително важни насоки и съвети за това как да изготвим и структурираме финансово планиране в съответствие с нашите цели и темп на ратеж.

Благодарим за всяка една проведена среща и всяка отделена от вашето време минута за нас. Благодарение на тези срещи придобихме увереност, но и решителност да следваме съветът на Емо, че всяко действие дори минимално или грешно е по-добре от бездействие. 

Христо Генов

Бих искал да Ви благодаря за добре организираното обучение по Предприемачество, както и за вложените от Вас усилия и ентусиазъм.

Живка

Продължавайте със същия дух и ентусиазъм да предавате нататък знания, умения и опит. В днешно време са малко хората, като вас, които са готови да предадат всичко научено, безкористно!

Илияна Илиева

Курсът ми беше много полезен и определено ме предизвика да изляза извън зоната си на комфорт.

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В ДИГИТАЛНИЯ СВЯТ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко първи: събития, обучения, новини и възможности.

Startup booster не е за теб, ако не си готов да работиш на 100% за реализирането на твоята бизнес идея!

УЧИ КОГАТО И КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕШ

В началото на 2022 година екипът на Startup Factory създаде специализирана платформа с видео обучения, записи от уебинари и много безплатни ресурси, които да ти помогнат да развиваш своите дигитални и предприемачески умения.
Виж най-актуалните от тях:

 

За въпроси: телефон +359 888 79 66 73 

ПАРТНЬОРИ:

Америка за България - партньори на StartupFactory

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната.

Фондацията е плод на успеха на Българо- американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: us4bg.org.

Innovation Capital

Innovation Capital е инвестиционен фонд, създаден през 2019 г., с размер на капитала от 21.1 млн. евро. До края на инвестиционния период през 2023 г., според мандата на фонда, ще бъдат финансирани над 200 стартъпа, а след това за две години могат да бъдат правени последващи ин­вестиции.

Русе Конф

RuseConf е техническа конференция, част от IT Турнето – пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти. 

Лого адвокатска кантора Миланова и партньори

Адвокатско съдружие "Миланова и партньори"

Адвокатско съдружие „Миланова и партньори“ е представител на European Law Firm за България, част от най-голямата европейска мрежа от правни кантори предоставящи юридическа помощ във всички европейски държави.

ОРГАНИЗАТОРИ:

Startup Factory logo

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в региона. Екипът организира обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризира активно възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса.