fbpx
Share

Startup Factory подарява безплатни видео обучения за учители по повод 24 май

📖 Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност 📖

Всички български учители, които преподават бизнес и технологии,  могат да актуализират знанията си и да се възползват от код за 100% отстъпка от цената на всяко едно обучение. С активирането на поръчката достъпът до видео курсовете стартира за неограничен период от време. Обученията могат да се гледат в удобно време и място, толкова пъти, колкото е необходимо.

Код за 100% отстъпка от сумата на поръчката: sf24may

Срок на кампанията

Кодът е валиден от 23 май до 31 май 2022 г❗

Брой обучения

Няма ограничение за броя на активираните курсове от наличните в момента на кампанията. 

Избирате от: ✅ Изграждане, оптимизиране и администриране на WordPress сайт, ✅ Как се създава онлайн курс, ✅ Бизнес планиране, ✅ Правни аспекти при стартиране на бизнес и още много други.

Форма на обучение

Курсовете са предварително записани и всеки може да ги гледа в удобно за него време и място, толкова пъти, колкото е необходимо. 

Всички видеа и ресурси остават за неограничено ползване.

Активиране на кода за отстъпка

Кодът за 100% отстъпка sf24may се прилага при финализиране на поръчката за закупуване на обучения в платформата.

Учителите могат да получат достъп до всички видео курсове на Startup Factory за развитие на дигитални и предприемачески умения само до 31 май 2022 г.

Кампанията се осъществява по проект „Развитие на дигитални и предприемачески умения в Русе и региона“ с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“.

Similar articles

Организатори

Америка за България - партньори на StartupFactory

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната.

Фондацията е плод на успеха на Българо- американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: us4bg.org.

Startup Factory logo

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи вече шеста година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в региона. Екипът организира обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризира активно възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса.