fbpx
Share

Кандидатствай до 15 май и се включи в безплатна онлайн програма за създаване на иновативни кръгови стартъпи!

Circular Startups Challenge

Circular Startups Challenge (Кръгови Стартъпи) е безплатна онлайн програма, която има за цел да улесни създаването на нови стартиращи фирми, част от кръговата икономика.

Ако имате желание да трансформирате отпадъците в ценни ресурси или да разработвате иновативни услуги, които се адаптират към бъдещата динамика на кръговата икономика, ви каним да се присъедините към нас, за да постигнете устойчиво въздействие!

– отворено за индивидуални участници и отбори
– реализиране на проект от идея до прототип
– ценни лекции и запознанства с ментори
– представяне пред инвеститори

Запиши се днес, местата са ограничени, ранните записвания са с предимство. Научи повече тук и кандидатствай до 15 май 2023! 

В програмата ще се включат лектор и ментор от екипа на Startup Factory.

Подобни статии

УЧИ КОГАТО И КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕШ

В началото на 2022 година, екипът на Startup Factory създадe специализирана платформа с видео обучения, записи от уебинари и много безплатни ресурси, които да ти помогнат да развиваш своите дигитални и предприемачески умения.

Виж най-актуалните от тях:

Startup Factory logo

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи вече осма година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в региона. Екипът организира обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризира активно възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса. 

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В ДИГИТАЛНИЯ СВЯТ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко първи: събития, обучения, новини и възможности.