fbpx
Share

Емил Стоянов ще представи актуалните възможности на изкуствения интелект за ускоряване и подобряване на работата ни. Ще бъдат разгледани конкретни примери за използване на чатботове в различни сценарии и области на приложение.

Специално внимание ще бъде обърнато на предимствата и рисковете, които са свързани с работата с изкуствен интелект на този етап на развитието му. 

Кога?

15 май, 2023г. от 19.00 ч

Къде?

Хабитати, ул. Добри Немиров 11, гр. Русе

Събитие ще се проведе в две части – лекционна и Q&A.

Поканени са ✔️разработчици, ✔️предприемачи, ✔️граждански активисти, ✔️ученици и ✔️ студенти, както и всички, които се интересуват от изкуствения интелект и неговия огромен потенциал.

За лектора:

Емилиян Енев

Емил Стоянов е съосновател и СТО на високо технологичната компания Recheck, която се занимава с адаптирането на блокчейн технологията към нуждите на различните бизнеси.

Неговата експертиза е в областта на блокчейн, софтуерна архитектура и изкуствен интелект. Изпълнил е технологични решения за водещи мултинационални компании.

 

Допълнителна информация за събитието:

Участниците могат да заемат местата си от 18.30ч, лекцията ще започне точно в 19.00ч. В края е предвидено време да нетуъркинг до 21.00ч.

Консумацията на бара е за лична сметка.

Присъствието е безплатно, но местата са ограничени до 30.

❗Моля, вземете безплатен билет, само ако планирате да присъствате.

За мястото:

Хабитати

Хабитатисподелено пространство за любители на апетитни печива, фермерски продукти, ароматно кафе и крафт бира.

ул. „Добри Немиров“ 11 в гр. Русе.

Подобни статии

Организатор:

Startup Factory logo

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи от 2015 година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в региона. Екипът организира обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризира активно възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса. 

Партньори:

Америка за България - партньори на StartupFactory

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната.

Фондацията е плод на успеха на Българо- американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: us4bg.org.

Recheck logo

ReCheck е един от пионерите в България, които разработват децентрализирани приложения върху блокчейн. Има множество с успешни пилотни проекти и клиенти зад гърба си. ReCheck Documents е последният продукт на компанията. Той позволява обмен на документи чрез високо ниво на сигурност, предоставено от децентрализирания модел на блокчейн.

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В ДИГИТАЛНИЯ СВЯТ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко първи: събития, обучения, новини и възможности.