fbpx

Емил Стоянов ще представи актуалните възможности на изкуствения интелект за ускоряване и подобряване на работата ни. Ще бъдат разгледани конкретни примери за използване на чатботове в различни сценарии и области на приложение.

Специално внимание ще бъде обърнато на предимствата и рисковете, които са свързани с работата с изкуствен интелект на този етап на развитието му. 

Кога?

15 май, 2023г. от 19.00 ч

Къде?

Хабитати, ул. Добри Немиров 11, гр. Русе

Събитие ще се проведе в две части – лекционна и Q&A.

Поканени са ✔️разработчици, ✔️предприемачи, ✔️граждански активисти, ✔️ученици и ✔️ студенти, както и всички, които се интересуват от изкуствения интелект и неговия огромен потенциал.

За лектора:

Емилиян Енев

Емил Стоянов е съосновател и СТО на високо технологичната компания Recheck, която се занимава с адаптирането на блокчейн технологията към нуждите на различните бизнеси.

Неговата експертиза е в областта на блокчейн, софтуерна архитектура и изкуствен интелект. Изпълнил е технологични решения за водещи мултинационални компании.

 

Допълнителна информация за събитието:

Участниците могат да заемат местата си от 18.30ч, лекцията ще започне точно в 19.00ч. В края е предвидено време да нетуъркинг до 21.00ч.

Консумацията на бара е за лична сметка.

Присъствието е безплатно, но местата са ограничени до 30.

❗Моля, вземете безплатен билет, само ако планирате да присъствате.

За мястото:

Хабитати

Хабитатисподелено пространство за любители на апетитни печива, фермерски продукти, ароматно кафе и крафт бира.

ул. „Добри Немиров“ 11 в гр. Русе.

Подобни статии

Организатор:

Startup Factory logo

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи от 2015 година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в региона. Екипът организира обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризира активно възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса. 

Партньори:

Америка за България - партньори на StartupFactory

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната.

Фондацията е плод на успеха на Българо- американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: us4bg.org.

Recheck logo

ReCheck е един от пионерите в България, които разработват децентрализирани приложения върху блокчейн. Има множество с успешни пилотни проекти и клиенти зад гърба си. ReCheck Documents е последният продукт на компанията. Той позволява обмен на документи чрез високо ниво на сигурност, предоставено от децентрализирания модел на блокчейн.

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА НАШИТЕ СЪБИТИЯ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко: събития, обучения, възможности

Сподели с приятели